• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novici se sviđa ovakav Partizan! Kapiten oduševljen crno-bijelima - gleda svaki meč, a jedna stvar je najbitnija!

Autor Dušan Ninković

Doskorašnji kapiten Partizana oprostio se na početku sezone, prijateljskom utakmicom protiv Efesa, ali i dalje je redovan u hali.

 Novica-Velickovic-o-Partizanu-u-novoj-sezoni. Izvor: MN PRESS

Partizan bilježi pobjede u nizu - posljednja je protiv Turk Telekoma, ekipa Željka Obradovića izgleda odlično na početku nove sezone, a sve to sa male distance gleda i doskorašnji kapiten. Novica Veličković redovan je na utakmicama crno-bijelih, ali za razliku od prethodnih sezona sada u ulozi navijača.

Nakon još jednog evropskog trijumfa, Veličković je ispričao koliko uživa dok gleda ovakva izdanja Partizana! Čovjek koji je nedavno posjetio trening svog bivšeg kluba uživa kad god igraju crno-bijeli.

''Meni se ovo sviđa'', pričao je Veličković za ''Sportski žurnal'', opisujući igru Partizana i dodao:

''Dobro ide lopta, momci imaju dobru energiju što je najbitnije. Sigurno se traži da lopta kruži i ide. Ja to volim. Volim da je svako pipne u napadu. Dosta igrača učestvuje i u skoku. Svi učestvuju u igri, što se vidi baš u tim ekstra pasovima.''

Na početku sezone i dalje ima grešaka poput izgubljenih lopti, ali raduje želja Partizanovih igrača koja uvijek ispliva na površinu.

''Ja stvarno uživam da gledam. Momci stvarno imaju dobru energiju, to je ono što volim da vidim ovako sa strane. Meni je to najbitnije'', rekao je Novica, koji povremeno da signal publici da navijanje za crno-bijele treba da bude jače.

Prve ''penzionerske'' dane Veličković troši pored terena, a lopta povremeno povuče... Ova ekipa Partizana i njega natjera da ustane sa stolice.

''Još uvijek se navikavam, ali povuče me. Vidim da su i ljudi u hali zadovoljni. Vidjeli smo kako je poslije samo jedne vrhunske odbrane, cijela hala je ustala i pozdravila zalaganje. To je Partizanova publika'', rekao je Veličković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC