• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u Crvenoj zvezdi: Šampion ostvario veliku želju - došao je Stefan Marković!

Autor Dragan Šutvić

U posljednjem satu dana, Crvena zvezda dovela je zvučno pojačanje za nastavak sezone.

 stefan marković u crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda oglasila se pred ponoć važnim saopštenjem:

Novi košarkaš srpskog i regionalnog šampiona postao je Stefan Marković (33), bivši plejmejker reprezentacije Srbije i niza evroligaških klubova.

Iako je i ljetos bilo nagađanja da će pojačati crveno-bijele, kada je bio uslikan sa trenerom Dejanom Radonjićem na primorju, taj potpis dogodio se tri mjeseca kasnije. Klub je saopštio da je ugovor potpisao do kraja sljedeće sezone!

"Dolaskom Stefana Markovića Crvena zvezda je dobila ogromno iskustvo na poziciji organizatora igre, izuzetno požrtvovanog timskog igrača koga odlikuje izvanredna igra u odbrani, brojne asistencije, i veliki broj važnih i velikih utakmica u bogatoj karijeri. Marković se odmah nakon ljekarskih pregleda priključuje timu Crvene zvezde", saopštio je klub.

Popularni "Pefi" tako će se vratiti u Srbiju 11 godina od kada je otišao kao igrač Hemofarma u Beneton. Potom je promijenio niz klubova, igrajući za Valensiju, Banvit, Unikahu, Zenit, Himki i Virtus. Uz to, godinama je sa velikim uspjehom igrao za reprezentaciju i učestvovao u osvajanju svih velikih medalja u poslednjih 12 godina - svjetskog, olimpijskog i evropskog srebra.

Zvezdi je godinama bio rival u domaćim i evro-takmičenjima, a sada će za igrati za nju!

Marković će pojačati konkurenciju na poziciji plejmejkera, koju je do sada sjajno iznio Nejt Volters, uz asistenciju mladog Alekse Uskokovića. Svakako, ovim potpisom Zvezda nije završila aktivnosti na tržištu, jer se i dalje očekuje pojačanje na mjestu centra, gde je Maik Cirbes i dalje privremeno rješenje uz Ognjena Kuzmića i Luku Mitrovića, kao i potencijalni dolazak beka-šutera.

Poslednji klub za koji je iskusni plej nastupao bio je Virtus, sa kojim je pod vođstvom Aleksandra Saše Đorđevića prošle sezone osvojio titulu prvaka Italije, a od onda nije imao klub. Nakon dugih pregovora, dogovorio se sa Zvezdom i stavio potpis na ugovor, na obostrano zadovoljstvo. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC