• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović najavio još dva pojačanja u Zvezdi: "Pefi" nije posljednja akvizicija - novca nema, probaćemo da nađemo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zvezda ima ideju i na kojim pozicijama traži pojačanja.

 Nebojsa-Covic-hoce-jos-dva-pojacanja-u-Zvezdi Izvor: TV B92/Screenshot

Crvena zvezda mts potpisala je kasno sinoć ugovor sa bivšim reprezentativcem Srbije Stefanom Markovićem, ali time nije i definitivno stavljena tačka na ovosezonska pojačanja.

Prvi čovjek kluba Nebojša Čović je gostujući na B92 ostavio prostora da dođu još najmanje dvojica igrača.

"Ne, on nije posljednje ovogodišnje pojačanje. Tu stavljam jednu rezervu jer o tome odlučuje stručni štab i šef stručnog štaba. Naše je da obezbijedimo ono što se traži. Ono gdje se još razmišlja je jedan kombo-šuter i jedan centar", konkretno je odgovorio Čović u emisiji "Fokus".

Poručio je i da "novca nema, ali da će pokušati da ga pronađu" i dodao da bi Zvezda sa budžetom od 10 miliona evra gotovo svake godine igrala na fajnal-foru.

"To se nekim našim klubovima događalo u vremenima kada Zvezda nije imala nijednog sponzora. Možemo da budemo sportski rivali i da se borimo, ali ovdje nas je odavno napustio fer plej", kazao je Čović i osvrnuo se na finansijsku situaciju u košarci u čitavoj Evropi.

"Pravo da vam kažem, kada sam, da se našalim, vidio koliko duguju Barselona i Real Madrid, razmišljamo da dovedemo još sedam igrača. To pričam zbog očekivanja javnosti... Naš budžet je 10 do 15 odsto njihovog budžeta i nigdje se nismo obrukali. Neoophodno je da se Zvezda u ovoj sezoni mobiliše, imamo poplavu brutalnih i svakakvih napada da se skinemo sa trona".

Nebojša Čović je rekao da zbog zdravlja još nije donio odluku da li će ostati na čelu Crvene zvezde, dodavši da su mu doktori poručili da je "visokorizičan", a navijače je pozvao na "mobilizaciju".

"Sa svih strana, da ih sada ne navodim. Da odbranimo ono što smo časnim i velikim trudom osvojili. Pozivam na mobilizaciju i da što više naših navijača dođe u četvrtak na meč sa Asvelom, a onda i još više sa Partizanom. Naravno, uz fer i korektno navijanje", zaključio je Čović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC