• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sokolac ostaje u Prvoj ligi RS! Izvršni odbor KS RS uvažio žalbu - izbacivanje iz takmičenja preinačeno u novčanu kaznu!

Autor Dragan Šutvić

Košarkaški klub Sokolac nastaviće sa takmičenjem u Prvoj ligi Republike Srpske.

 košarka sokolac ostaje u prvoj ligi republike srpske Izvor: Screenshot

Možda će vas zanimati

Odlukom komesara takmičenja Milenka Ivanovića, Sokočani su prije dva dana izbačeni iz elitnog ranga zbog samovoljnog napuštanja terena u meču sa Slavijom proteklog vikenda.

Pri rezultatu 71:71, na 13 sekundi prije kraja, dosuđen je nesportski prekršaj nad igračem domaćeg tima.

Sa tom odlukom arbitara iz Banjaluke Sokočani nisu bili saglasni, a nakon rasprave sa djeliocima pravde, odlučili su da ne završe utakmicu i da se povuku u svlačionicu.

Odluka o izbavicanju iz lige objavljena je u utorak u službenom biltenu KS RS, ali je zvršni odbor KS RS uvažio žalbu Sokoca, pa će klub nastaviti sa takmičenjem u ligi.

Kazna je preinačena u novčanu, pa je Sokolac dužan da na račun saveza uplati 1500 KM. Takođe, ukinuta je suspenzija od dvije utakmice za trenera Tomislava Tamburića, dok sve druge suspenzije ostaju na snazi.

Miroslav Kovač kažnjen je sa jednom utakmicom neigranja nakon prijave koju su podnijela službena lica. Zbog nesportskog ponašanja jednom utakmicom suspenzije kažnjeni su i Igor Bojović i Bojan Koprivicam, dok je najgore prošao Miljan Pajić, koji će propustiti tri duela.

Na snazi ostaje i odluka da meč bude registrovan službenim rezultatom (20:0) u korist Slavije, ali i da Sokolac za poraz ne dobije bod.

Prvu narednu utakmicu u Prvoj ligi Republike Srpske Sokolac, koji je u prva tri kola upisao isto toliko pobjeda, igraće na domaćem terenu protiv fočanske Sutjeske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC