• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ugasilo se svjetlo u Belgiji, pa i naša igra: Avramovića još boli pad "orlova" - morali smo to da privedemo kraju

Autor Haris Krhalić

Jedan od lidera Partizana vratio se među crno-bijele sa još svježom uspomenom na bolan poraz sa repezentacijom u Monsu.

 aleksa avramovic o porazu srbije protiv belgije Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Partizanovi reprezentativci vratili su se kod Željka Obradovića i sa klupskim saigračima spremaju se za meč protiv Igokee u Laktašima, u subotu od 19 časova.

"Žoc" je na treningu dočekao Aleksu Avramovića, Nemanju Dangubića, Uroša Trifunovića, Radeta Zagorca, kao i Alena Smailagića, koji srećom nije ozbiljnije povredio zglob prošlog četvrtka protiv Letonije.

"Super i spreman sam za utakmicu. Osjetio sam bol, ali bio je tijesan rezultat, pa mi to nije dozvolilo da izađem", rekao je Alen za "BC Partizan TV" o tome što je htio da ostane na terenu protiv Letonaca, ali je ipak morao da izađe.

Možda će vas zanimati

"Da nije povrede išao bih u Belgiju sigurno, ali desilo se to što se desilo. Sljedeći put ćemo da probamo da ih dobijemo i na sljedećem prozoru ćemo pokazati da smo mi Srbija i da smo najbolji", dodao je Smailagić.

Njegov saigrač iz tima i reprezentacije Aleksa Avramović imao je jako važnu ulogu u oba meča, ali nažalost u Monsu nije uspio da sa Milošem Teodosićem donese trijumf "orlovima".

"Mislim da smo odigrali dvije dobre utakmice, sem tih posljednjih pet minuta protiv Belgije, kada smo i izgubili utakmicu, baš onako glupo... Ali zadovoljan sam kako smo odigrali ta dva meča, protiv Belgije i Letonije, kada smo pokazali karakter i vratili se iz velikog minusa. Što se tiče Belgije, iskreno, kako su se ugasila ona svjetla tako se ugasila i naša igra. Možda nas je to malo poremetilo, ali morali smo svojim kvalitetom da privedemo meč kraju", izjavio je on.

Sada je njegov potpuni fokus na meč u Laktašima u subotu.

"Sad imamo meč protiv Igokee, malo smo umorni, to se i vidi, i nadam se da ćemo za dva dana obnoviti našu energiju i otići tamo potpuno spremni. Tvrda su ekipa, igraju 'tvrđu' odbranu, sa dosta preuzimanja, znamo njihove ponajbolje igrače, karakteristike, kontrolisali su meč protiv Zvezde... Moramo da odigramo čvrstu odbranu, koja nas karakteriše i da u napadu napravimo iskorak, da pogađamo otvorene šuteve i da imamo veću preciznost", dodao je Avramović.

Partizan se sprema za Igokeu
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC