• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokuševski ukrao loptu, pa digao publiku na noge: Srbin dobar protiv moćnog Lebrona - Dončić opet dominirao, ali uzalud!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ekipa Dalasa upisala je samo tri pobjede u posljednjih deset susreta.

 indijana bolja od dalasa nba liga Izvor: YouTube/Greg's court/Hooper Highlights/Printscreen

Košarkaši Dalasa nastavljaju sa lošom serijom rezultata! Luka Dončić nastavlja da ređa briljantne partije, ali Maveriksi su upisali četvrti poraz u posljednjih pet mečeva, a u posljednjih deset, samo tri puta su slavili!

INDIJANA PEJSERS - DALAS MAVERIKS 106:93

Možda će vas zanimati

Ekipa Dalasa ponovo je izgubila meč nakon što je odigrala katastrofalnu četvrtu četvrtinu. Imali su zaostatak od samo dva poena na ulasku u posljednjih 12 minuta utakmice, ali mizernih 13 ubačenih poena nisu bili način da se stigne do preokreta.

Uprkos svemu, Luka Dončić je ponovo briljirao u ekipi tima iz Teksasa, pošto je "flertovao" sa tripl-dabl učinkom. Slovenac je bio najefikasniji na terenu sa 27 ubačenih poena, uz devet skokova i devet asistencija.

Dončić je šutirao 11/25, od čega samo 1/8 za tri poena, ali je usput stizao i da dijeli asistencije saigračima u svom stilu. Ipak, on i Kristaps Porzingis (22 poena) nisu uspjeli da izađu na kraj sa jednim od do sada najlošijih timova sa Istoka.

Kris Lever je ubacio 26 poena, dok je Domantas Sabonis dodao 24. Boban Marjanović ponovo nije igrao u timu Dalasa. Evo kakvu partiju je odigrao Luka Dončić:

Luka Dončić protiv Indijane
Izvor: Youtube/Greg's court

Za to vrijeme, Los Anđeles Lejkersi su lako savladali Oklahomu 116:95, u meču u kojem je Lebron Džejms pokazao da ga godine ne usporavaju.

Lebron je Tanderima ubacio 33 poena, predvodivši Lejkerse do trijumfa na gostovanju, dok je na drugoj strani igrao srpski internacionalac Aleksej Pokuševski.

On je za 17 minuta na terenu ubacio sedam poena uz pet skokova i jednu asistenciju, a njegov učinak na šutu bio je 3/8. Inače, Pokuševski se istakao i jednom ukradenom loptom, kada je sam u kontri donio lake poene svojoj ekipi:

Oklahoma - Lejkersi
Izvor: YouTube/Hooper Highlights

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC