• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović na debiju gledao pobjedu Monaka: Ubacili 107 poena u Kaunasu!

Autor Milutin Vujičić

Činilo se da Monako ima pobjedu, pa je Žalgiris izborio produžetak, a tamo je postojao samo jedan tim.

 evroliga Monako pobijedio Žalgiris u Kaunasu Izvor: MN PRESS

Monako je ove nedelje iznenada smijenio Zvezdana Mitrovića zbog serije loših rezultata i sukoba sa Majkom Džejmsom, a čini se da je "šok-terapija" upalila. Saša Obradović je na drugom debiju na klupi "kneževa" ostvario veliku pobjedu nad Žalgirisom u gostima. Gledali smo sjajan meč u Kaunasu koji je na kraju riješen u dodatnh pet minuta, a u njemu je Monak bio dominantan i zasluženo je došao do pobjede - 107:98 (22:21, 26:22, 13:27, 34:25, 12:3).

Početkom posljednje dionice Lekavičijus je pogodio za "plus devet" Žalgirisa (72:63), ali tu se nije predao Monako. Štaviše, za 90 sekundi su izjednačili rezultat, pa otišli na "plus šest" (81:87) na četiri minuta do kraja.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima. Monako je čuvao malu prednost, penalima Vila Tomasa poveli su 94:91 na 12 sekundi do kraja, potom je Lekavičijus na isti način "vratio" na 93:94, a Rob Grej je imao šansu da donese pobjedu Monaku. Pogodio je tek jedan penal, da bi Ulanovas prvim "dvojkom" izborio produžetak.

U njemu je postojao samo jedan tim, raspoloženi Amerikanci u dresu "kneževa" su ubacili 12 poena, dok je domaćin preko Strelnijeksa ubacio samo jednu trojku.

Najefikasniji u timu Monaka bio je Majk Džejms sa 20 poena i čak 14 asistencija, upisao je još i pet skokova, pa je jasno da će od njegovog raspoloženja zavisiti i rezultati ekipe Saše Obradovića.

Dvejn Bekon je dodao 19, a 13 je imao Alfa Dijalo. Na drugoj strani Janis Strelnijeks je predvodio Žalgiris sa 22 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC