• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sigurno da se neće vratiti tako brzo": Zvezda dočekala Erona Vajta, ali su nove povrede problem

Autor Haris Krhalić

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić poslije ubjedljive pobjede govorio o "kadrovskoj" situaciji

 Dejan Radonjić o utakmici Zvezda Borac Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda je u pobjedi protiv Borca ubacila čak 18 trojki iz 33 pokušaja, odmorila neke igrače (Mitrovića i Kalinića), a istovremeno i vratila Erona Vajta u tim i odigrao je odlično (15 poena, četiri asistencije, tri trojke).

Nakon trijumfa od čak 47 poena razlike, Zvezdin trener Dejan Radonjić brzo se okrenuo onome što dolazi - gostovanju Efesu u srijedu.

Možda će vas zanimati

"Imali smo dobar pristup, od početka nametnuli ritam, imali kontrolu... U drugom dijelu smo to uspjeli da još podignemo i da imamo kontrolu meča, što nam je bilo jako bitno poslije utakmica u žestokom rasporedu. Sutra nas čekaju nove obaveze i razmišljanja moraju da idu ka sljedećem meču", rekao je on.

Radonjić je govorio i o odsustvu povređenih Dejana Davidovca (zbog skočnog zgloba) i Ognjena Dobrića (zbog povrede ramena).

"Dobrić je bio na pregledu i nije mogao da igra. Vidjećemo koji je stepen povrede. Izgleda da nije ništa ozbiljno, ali opet, vidjećemo koliko će da propusti. Nikola (Kalinić) je danas uradio sve što je bilo planirano, a Davidovac je povredio zglob i čeka ga pauza koja je duga za nas u ovakvom rasporedu. Koliko će biti potrebno vremena da se vrati, vidjećemo. Sigurno da to neće biti tako brzo".

S druge strane, Vajt je nagovijestio da bi u narednom periodu mogao da pokaže sav kvalitet poslije veoma duge pauze zbog loma ruke tokom priprma.

"Bilo je očigledno da je izašao iz duge pauze i da je nedovoljno spreman. Dobro je što smo imali priliku da ga u jednom ovakvom meču stavimo u funkciju i moramo da budemo strpljivi, svakako, da bismo ga sačekali u izdanju u kakvom želimo potrebno je da prođe period koji sigurno nije tako blizu", rekao je Radonjić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC