• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda juri tri centra - želi bombu za Evroligu: Dvije petice koje su dominirale u ABA i Amerikanac iz Rusije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sat otkucava, a mediji navode da su tri opcije u igri za Crvenu zvezdu.

 Crvena-zvezda-trazi-Noka-i-Petruseva Izvor: youtube/screenshot/Anadolu Efes Spor Kulübü/MN Press/Profimedia

Crvena zvezda će do ponedjeljka u 18 časova pokušati da dovede zvučno pojačanje na poziciji centra! Kako prenose beogradski mediji crveno-bijeli žele da se pojačaju na pozicij centra i postoje tri opcije za tim Dejana Radonjića. 

Naime do 18 časova je rok za registraciju igrača ukoliko oni dođu iz nekog evroligaškog kluba, a crveno-bijeli pokušavaju da dovedu dva centra koja nastupaju u elitnom evropskom takmičenju i oba su dobro poznata. 

Jedan je prošlogodišnji MVP ABA lige Filip Petrušev, koji je nakon drafta otišao u Anadolu Efes i tamo sjajno započeo sezonu. Ipak sada dobija sve manje minuta što je moglo da se vidi i na meču crveno-bijelih u Istanbuli gdje je cijelu utakmicu presjedio na klupi. 

Navodno je nezadovoljan statusom u ekipi i crveno-bijeli žele to da iskoriste i dovedu ga kako bi pojačali konkurenciju pod košem. 

Druga opcija je prošlogodišnji MVP finala ABA lige Lendri Noko. On se nije dogovorio sa Zvezdom o nastavku saradnje iako je kod Dejana Radonjića konačno uhvatio formu, ali sada je na izlaznim vratima Baskonije i opcija je za crveno-bijele. 

Treća mogućnost je Amerikanac Alan Vilijams koji nastupa za Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara. Nešto je niži za peticu, ali sa 203 centimetra već nekoliko sezona je jedan od najboljih u ovoj ruskoj ekipi. 

Naravno tu je i situacija sa Maikom Cirbesom kome ugovor ističe na kraju godine i još uvijek se ne zna da li će saradnja sa Nijemcem kome je ovo treći mandat u klubu biti produžena. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC