• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi je naučio šta ga čeka u "Pioniru": Amerikanac opet na parketu crveno-bijelih

Autor Haris Krhalić

Prošle sezone je igrao za crveno-bijele, a sad dolazi u beogradski hram košarke kao gostujući igrač

 Džordan Lojd od susretu sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Američki bek Džordan Lojd odigrao je neke odlične partije u dresu Crvene zvezde, posebno u prvom dijelu prošle sezone, a sada se vraća u halu "Aleksandar Nikolić" kao član gostujućeg tima - Zenita. Duel srpskog i ruskog tima biće odigran u četvrtak od 19 časova.

Šuter iz Čikaga nastupiće za ruski tim u dvorani u kojoj je u takmičarskoj 2020/21 bio domaći igrač i iz koje je otišao poslije osvajanja regionalne i domaće lige, uz trofej Kupa Koraća.

Možda će vas zanimati

Ove sezone, u prvom meču protiv Zvezde od odlaska, on nije mogao da dođe do daha, kao ni čitav tim Zenita. Ekipa Dejana Radonjića razbila je početkom mjeseca ruskog predstavnika u njegovoj dvorani i Lojd je rekao da su pričali o tome u danima pred večerašnju utakmicu.

"Pobijedili su nas prvi put, u meču u kojem zaista nismo imali dobar nastup. U odbrani nismo bili čvrsti, uradili smo mnogo loših stvari. Sada se radujemo tome što ćemo igrati protiv njih i što ćemo biti čvršći, igraćemo mnogo žešće. Kao tim, pričali smo o tome cijele nedjelje, da moramo da igramo čvršće, da ohrabrujemo jedni druge, da budemo pozitivni...", rekao je Lojd.

On je rekao da dobro zna šta ga očekuje od navijača, kojima je trener Zvezde Dejan Radonjić uputio apel da budu najbučniji ove sezone. "Teško je igrati tamo, biće bučno i moramo da zadržimo timski pristup i da se držimo plana trenera, da bi sve bilo OK", dodao je Lojd, koji ove sezone u Evroligi prosječno postiže 13,8 poena po meču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC