• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlade Divac ga otjerao, a sada igra sa Nikolom Jokićem: NBA as od tada imao dvije strašne povrede i čak šest selidbi

Autor Haris Krhalić

Godinama je bio jedan od najboljih centara lige, ali posljednje sezone donijele su mu košmarne probleme i česte promjene timova.

 Nikola Jokić o Demarkusu Kazinsu Izvor: Profimedia

Nekadašnji Ol-star centar Demarkus Kazins (31 godina, 208 centimetara) zaigrao je u noći između nedelje i ponedeljka prvi meč u dresu Denvera, uz fenomenalnog Nikolu Jokića.

Bivši as Sakramenta, koga je Vlade Divac na iznenađenje mnogih trejdovao u Nju Orleans 2017, prošao je kroz mnogo problema prethodnih godina i često se selio. U januaru 2018. pokidao je Ahilovu tetivu, a u avgustu 2019. doživio je kidanje ukrštenog ligamenta koljena.

Uz duga odsustva zbog povreda, on je morao i redovno da mijenja ekipe, pa je od odlaska iz Sakramenta igrao za Nju Orleans, Hjuston, Kliperse, Milvoki i sada za Denver, sa kojim je potpisao desetodnevni ugovor.

U borbenom meču protiv Detroita, Kazins je postigao dva poena (uz šut 1/7 iz igre), imao šest skokova za 12 minuta u igri. "Nisam imao najbolji šuterski nastup, ali realizovao sam nekoliko akcija i najvažnije je da smo pobedili", rekao je nekadašnji reprezentativac SAD nakon utakmice.

On je prošlog petka potpisao desetodnevni i boriće se za duži ugovor na seriji od čak šest gostovanja u narednih deset dana. Denver će u tom periodu igrati protiv Detroita (srijeda), Bruklina (četvrtak), Nju Orleansa (subota), Milvokija (ponedjeljak), Minesote (sreda, 2. februar) i Jute (četvrtak, 3. februar).

Poslije pobjede protiv Detroita, Jokić je govorio i o Kazinsu i o Brinu Forbsu (28 godina, 188 centimetara), novom kombo-beku Denvera koji je došao u trejdu iz San Antonija. Forbs je u meču protiv Pistonsa ubacio 12 poena za 21 minut u igri.

"Teško je, posebno jer smo usred sezone, ali važno je što su došli novi igrači - Brin će pogoditi svoje šuteve, a i Kazins će biti veoma dobar za nas", rekao je Jokić u posljednjem meču Denvera kod kuće pred odlazak na turneju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC