• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Radonjić ima rođendansku želju: Crvena zvezda čeka Sašu Obradovića i Monako u "Pioniru"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zvezdin trener u srijedu je napunio 52 godine, a rođendan "slavi" na treningu, pripremajući ekipu za još jednu evroligašku utakmicu

 Dejan-Radonjic-o-rodjendanskoj-zelji-i-Zvezda-Monako Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Poslije tvrde utakmice protiv Armanija i poraza pred svojim navijačima, Crvena zvezda u srijedu se sprema za četvrtak i utakmicu protiv Monaka Saše Obradovića (19.00).

"Utakmica protiv Armanija bila je izuzetno teška, fizički jako zahtjevna, Armani je i ovog puta pokazao zašto ima razlog da očekuje i više nego prošle sezone, kad su igrali u polufinalu Fajnal-fora. Bilo je 40 minuta bespoštedne borbe i kratak je period između dva meča za potpunu regeneraciju i za pripremu. Čeka nas duel protiv još jednog tima koji je atletski jako kvalitet i koji u svojim redovima ima izuzetno dobre individualce, kadre da sami dobijaju utakmice. Naravno da je prvi i najbolji od njih Džejms, koji je jedan od najboljih igrača u Evroligi godinama. Tu moramo da pomenemo i druge igrače, Bejkona, Motijunasa, Tomasa, Anđušića... Ima još igrača koji nose taj kvalitet. U dobroj su formi, igraju jako, jako dobro i bez ikakve dileme, biće to težak zadatak za nas", rekao je Zvezdin trener Dejan Radonjić.

Zdravstvena situacija u ekipi nije idealna, ali šef struke crveno-bijelih se nada da će svi biti spremni. "Sigurno da poslije ovakvog duela uvijek ima problema, ali nadam se da su sitni", odgovorio je on.

Upitan da li je realno pričati o Top 8 fazi, Radonjić je istakao da bi sada prije svega trebalo pričati o povratku ekipe u ritam u kojem je igrala prije januara i prinudne pauze zbog korone.

"Previše smo problema imali mjesec i više dana da bi se pričalo o bilo čemu osim kako da najbezbolnije izađemo iz svega toga. Tri nedjelje imali smo specifičan period, bez nekih igrača bili smo i bez 12 dana, imali su strogo mirovanje, skoro cijeli tim bio je van trenažnog procesa. Najznačajnije i jedino prirodno nam je bilo kako da se opet uvodimo. Na tome je apsolutni fokus".

Upitan da li na svoj 52. rođendan ima rođendansku želju, Zvezdin trener se nasmijao.

"Imam", rekao je i vratio se ekipi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC