• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jasno je meni već danima da neki nisu u formi! Radonjić iskren poslije poraza!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda je poražena u jako teškom meču, a trener crveno-bijelih je bio svjestan grešaka svog tima.

 Dejan Radonjić poslije poraza Crvene zvezde od Armanija Izvor: youtube/screenshot/KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda je u jednoj jako teškoj, fizički zahtjevnoj i neatraktivnoj utakmici na kraju ostala bez plijena. Olimpija iz MIlana je dobila meč u "Pioniru", a Dejan Radonjić je istakao da je gost ponovo pokazao kvalitet.

Prošle godine su igrale F4 Evrolige, a ove godine bi mogli i korak više.

Možda će vas zanimati

 "Prvo čestitam protivniku na pobjedi. Utakmica je bila jako teška, fizički zahtjevna, sa obje strane defanzivno odlično. Igrali su dovoljno dobro da nas pobijede večeras.  Igrali smo večeras protiv tima koji je jedan od najboljih u ligi i pokazali su će možda biti i bolji nego prošle sezone. Pokazali su to mnogo puta ove sezone, pobjeđivali su i mnogo bolje timove od Crvene zvezde u gostima. Došli su sa timom koji je fizički jako kvalitetan i uspjeli su kroz to da naprave dobre stvari i da to pokažu kroz jednu dobru odbranu koju su imali", analizirao je meč i protivnika Dejan Radonjić. 

Ovaj meč ga je podsjetio na neke ranije utakmice ove sezone.

"Rekao bih da start podsjeća na početak protiv ASVEL-a i to jasno ukazuje na neke stvari. Radili smo neke atipične poteze za nas, a oni su zbog toga iz prvog perioda izašli iz nekog minusa. Poluvrijeme 26:23, sigurno nije bio dobar napad", iskren je bio Radonjić. 

Osvrnuo se i na neke greške svojih pulena i naglasio da je jasno da neki nisu u formi, a da neki nisu spremni fizički. Ipak, kroz to tim mora da prođe. 

"Kao što sam rekao, imali smo jedan težak period koji je protkan velikim brojem dana bez treninga, odsustvom jako velikog broja igrača u punom mirovanju. Ko zna koliko puta sam rekao da je za očekivati da se to u jednom trenutku vidi. Očigledno je bilo na samom početku utakmice da postoje problemi i jasno je meni već danima da ima igrača koji nisu u dobrom fizičkom stanju, a nisu ni u formi. Kad imate sve to, a igrate protiv jednog od najboljih timova onda treba da budete drugačijiu da bi mogli da igrate i bolje. Mi i da smo u najboljem mogućem stanju, ritmu i rasporedu, igrali smo protiv jako kvalitetnog tima koji je to i pokazao. Želja je bila ogromna, potrošnja velika, osjetilo se da ponestaje snage i tu se vidjelo da ima grešaka", dodao je on. 

Ipak pohvalio je borbenost svoje ekipe.

"Tražila su se rješenja tokom meča, ali oni su uspjeli da drže kontrolu, Spuštali smo razliku, nismo se predavali i to je za svaku pohvalu."

Dobra strana je defanziva, a u napadu očigledno to mora mnogo bolje. Ipak, crveno-bijeli moraju prvo da dođu u optimalnu fizičku formu.

"Mislim da smo odbrambeno pokazali da smo na nivou najvećeg kvaliteta. A što se tiče napada i da smo na maksimumu opet bi se očekivala teška utakmica pored jednog ovakvog tima. Mi ćemo se truditi da iz ovog perioda izađemo na najbezbolniji način", završio je Radonjić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC