• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić dobija pojačanje?! Denver "spakovao" dvojicu u trejd: Odlazi i dvostruki šampion Evrope!

Autor Haris Krhalić

Nagetsi žele da promijene nešto u ekipi dok se ne zatvori rok za trejdove.

 Jokiću stižu pojačanja u Denver Izvor: Profimedia

Nikola Jokić nosi Denver kroz cijelu NBA sezonu u kojoj uglavnom nije imao pomoć dvojice najboljih saigrača, ali i srpskom centru potrebni su pomoćnici. Zbog bogatih ugovora povrijeđenih Džamala Mareja i Majkl Porter juniora, Denver ne može da dovede neku zvezdu, ali...

Očigledno će u finišu prozora za trejdove pokušati da budu aktivni na tržištu i malo osvježe tim koji se i ove sezone bori za što bolju poziciju u plej-ofu. Zbog toga su na listi za odlazak Fakundo Kampaco i Džamajkl Grin, tvrdi "Bleacher Report".

Njih dvojica su najbliži odlasku iz Kolorada, ali vjerovatno nisu dovoljni da Denver u razmjeni dobije neko veoma zvučno ime.

Džamajkl Grin (31) je u novembru 2020. godine stigao iz Klipers, a prije toga je u NBA karijeri nastupao za San Antonio Sparse i Memfis Grizlije, u kojima se najduže zadržao. Ove sezone je znao da bude odlična pomoć Jokiću, ali očigledno ne i dugoročno rješenje tima.

U istom periodu je u tim stigao i Fakundo Kampaco (30), ali je iskusnom argentinskom beku to bio prvi angažman u NBA. On je karijeru počeo u rodnoj Argentini, a zatim čak šest godina bio igrač Real Madrida, u kojem je izgradio zvučno ime u evropskoj košarci.

Njegov eksperiment u SAD ne protiče baš sjajno i u posljednje vrijeme je izgubio ulogu u ekipi, pa ne čudi što su Denver ANgetsi riješeni da ga puste u ovom trenutku.

Ostaje da se vidi samo kome će tim iz Kolorada ponuditi dvojicu košarkaša, da li planiraju da ih šalju u paketu ili pojedinačno i šta je najbolje što mogu da dobiju. Denveru, očigledno, treba malo "svježe krvi", a ovo je potez koji bi mogao to da im donese.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC