• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni su prijetili Jokiću, a pogledajte šta rade! Napadali su Srbina i izigravali žrtve - njihovi potezi su za zatvor!

Autor Dragan Šutvić

Isplivao je snimak nesportskih poteza braće Moris. Ovo što rade je previše opasno...

 nba liga braća moris nesportski potezi Izvor: Profimedia

Početkom novembra su Denver i Majami odigrali utakmicu koju je obilježila tuča na terenu! Tada je Markif Moris nesportskim potezom udario Nikolu Jokića, a Srbin mu nije ostao dužan, vratio mu je istom mjerom!

Poslije te utakmice je centar Nagetsa priznao da nije trebalo tako da reaguje, ali je objasnio zašto je to učinio. A, od tog duela Moris nije odigrao nijedan meč u NBA ligi. Navodno se još uvijek oporavlja od tog udarca i povreda nije bezazlena.

Možda će vas zanimati

Tada je reagovao i njegov brat Markus, pa su obojica prijetili Nikoli i vrijeđali ga. Na to su reagovala i Jokićeva braća Nemanja i Strahinja koji su samo zbog toga napravili Tviter nalog, koji su kasnije obrisali. A, sada se pojavio snimak koji je postao viralan i na njemu se vide svi prljavi potezi braće Moris.

Ovako je to izgledalo:

Ono šta su njih dvojica radili na parketima najjače košarkaške lige na svijetu, nesportski potezi, pokušaji da namjerno povrijede igrače poput recimo Luke Dončića, pa i samog Jokića na tom meču su izazvali reakciju mnogih. Neki navijači su se oglašavali i pitali su se kako oni do sada nisu suspendovani zbog svega toga.

Pogledajte i sami kompliaciju njihovih sramotnih poteza, pa procijenite koliko su bili blizu da ozbiljno povrijede neke od protivničkih igrača. A, da stvari budu gore, oni pokušavaju sebe da predstave kao žrtve u cijeloj ovoj situaciji.

"Karma je čudo", napisao je jedan od navijača na snimku.

Markif Moris je u karijeri igrao za Finiks, Vašington, Oklahomu, Detroit, Lejkerse i Majami, a sa timom iz Los Anđelesa je osvojio i titulu. Njegov brat blizanac Markus je nosio dresove Hjustona, Finiksa, Detroita, Bostona, Niksa i Klipersa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC