• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl! Lebron birao Dončića i Jokića u tim za Ol-star: A tu je i čovjek koji ga je zvao na tuču poslije velike frke!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sada je poznato i kakve ekipe nas čekaju na Ol-star utakmici.

 Olstar-timovi-Jokic-sa-Lebronom-i-Doncicem Izvor: Profimedia

Već nekoliko godina je praksa da za Ol-star utakmicu ne gledamo klasičnu podjelu na "Istok" i "Zapad", nego kapiteni - igrači sa najviše glasova - biraju svoje timove. Tako je ovoga puta izbor pao na Lebrona Džejmsa i Kevina Durenta, a malo je reći da su sastavili timove od kojih se "ledi krv".

Nas će više zanimati Lebronov tim pošto će u njemu igrati aktuelni MVP - Nikola Jokić. Srbina je izabrao posljednjeg kao startera, a i pored njega je "doveo" sjajne košarkaše...

Njihovu startu petorku popunjavaju još Janis Adetokunbo (Milvoki), Stef Kari (Golden Stejt) i Demar Derozan (Čikago), dok su na suprotnoj strani kod Durenta - koji ne igra zbog povrede - sljedeći igrači: Džoel Embid (Filadelfija), Dža Morant (Memfis), Džejson Tejtum (Boston), Endrju Vigins (Golden Stejt) i Trej Jang (Atlanta).

Zanimljivo je da Durent nije "pokupio" Džejmsa Hardena koga je nekoliko sati prije odluke o Ol-star timovima Bruklin trejdovao u Filadelfiju, i to na njegov zahtjev, a objašnjenje je bilo "potrebni su mu visoki igrači".

Tako je Durent pokupio više visokih igrača, a Džejms plejmejkera i bekova...

Na klupi kod Lebrona su još: Džimi Batler (Majami), Luka Dončić (Dalas), Darijus Garland (Klivlend), Džejms Harden (Filadelfija), Donovan Mičel (Juta), Kris Pol (Finiks) i Fred Vanvlit (Toronto). Zanimljivo je da je Durent tražio da se "đoraju" i da uzme Garlanda, ali je Džejms poručio da se vraća u Klivlend i da mu je potrebno neko da ga štiti.


Vidjećemo i kako će Jokić reagovati zbog igranja sa Džimijem Batlerom koji mu je prijetio nakon najveće frke sezone, odnosno sukoba Markusa Morisa i Srbina na meču Denvera i Majamija.

Što se tiče Durentovog tima, kao rezerve su tu sljedeći igrači: Devin Buker (Finiks), Lamelo Bol (Šarlot), Zek Levin (Čikago), Kris Midlton (Milvoki), Rudi Gober (Juta), Dežonte Marej (San Antonio) i Karl-Entoni Tauns (Minesota).

Ol-star utakmica igra se 20. februara u Klivlendu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC