• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečko srpske pjevačice vodi tim protiv Partizana! Oni su hit, prvi su osvojili pehar u Srbiji, a sad ih čeka Partizan

Autor Haris Krhalić

Posljednji meč četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća igra se u Nišu večeras, a drugoligaški tim će predvoditi jedan igrač o kome se dosta priča...

 Partizan Borac najava Izvor: MN Press/MONDO

Oni su najprijatnije iznenađenje Kupa Radivoja Koraća. Klub za koji mnogi nisu čuli, a koji je došao do odabranog društva - Borac iz Zemuna.

Teži zadatak nisu mogli da dobiju. Na žrijebu su izvukli Partizan, pa će tako protiv ekipe Željka Obradovića igrati u posljednjem četrvtfinalnom meču, petak od 21 čas u dvorani "Čair".

Tamo će ih predvoditi iskusni srpski trener Siniša Matić, a ono što možda neki nisu znali jeste da za njih igra i Nino Čelebić. Košarkaš koji je poznat i u drugim sferama, pošto je on dečko Teodore Džahverović poznate srpske pjevačice.

"Jedna od najinteresantnijih stvari u Kupu je što neko ko nije ovo društvo, abaligaš, može da dođe na ovu smotru. Mlad smo klub, ali imamo ljude koji su već bili tu. Imamo poznate igrače kao što su Stefan Sinovec, Stefan Balmazović, Nino Čelebić. Oni su igrali na Kupu, takmičio sam se i ja. Nije nam nepoznanica", počeo je priču Matić.

Svjesni su dobro u timu iz Zemuna ko je favorit, ali su u dobrom raspoloženju pred okršaj sa crno-bijelima.

"Mi smo veliki uspjeh napravili osvajanjem Kupa Srbije i mogu da se našalim da smo prvi osvojili trofej u Srbiji, pa smo rasterećeni za razliku od ostalih. Najdraže mi je što će naši mladi igrači imati priliku da se oprobaju u duelu sa Partizanom. Smiješno je da mi nekome prijetimo, za nas je takmičenje sa velikim ekipama velika stvar."

Iskusni stručnjak obećava jednu stvar - borbu.

"Daćemo sve od sebe da odigramo interesantan meč, rezultat je u drugom planu. Za nas je čast što učestvujemo na ovakvom takmičenju", zaključio je Siniša Matić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC