• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ih je demolirala, oni žele da se osvete!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda gostuje u Atini poslije osvajanja Kupa.

 Evroliga najava Panatinaikos Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Početkom novembra prošle godine je Crvena zvezda ostvarila najubjedljiviju pobjedu u Evroligi. Demolirali su Panatinaikos (81:48).

U "Pioniru" je srpski tim održao čas košarke grčkom velikanu, a sada ih čeka put u Atinu na revanš.

Svjestan je Dejan Radonjić da će "zeleni" biti željni osvete i da će njegova ekipa na to morati da bude spremna. Posle osvajanja Kupa slijedi okršaj u grčkoj prijestonici.

"Sigurno svi mi očekujemo drugačiji meč. Ekipa je napravila određene promjene u odnosu na taj meč u Beogradu, neki su došli, promijenili su neke stvari, igra se u Atini. Imamo respekt prema njima, trudićemo se da odigramo meč što bolje", počeo je Radonjić.

Ovako je izgledao prvi meč:

Vođa Panatinaikosa je Nemanja Nedović, ali neće samo on biti prijetnja.

"Nedović je jedan od njihovih vodećih igrača, ima tu još dosta igrača visokog evroligaškog nivoa. Timski moramo da probamo da odgovorimo na njihov kvalitet, biće potrebno da budemo koncentrisani svih 40 minuta. Vidjećemo kako će izgledati sa energijom zbog ovog perioda kroz koji smo prošli. To zahtjeva da budemo malo oprezni. Probaćemo da period regeneracije i pripreme prođe najbolje što može. Trudićemo se da pokažemo dobru partiju. Da li ćemo to moći i da li će nam to donijeti dobar rezultat, ostaje da se vidi."

Naglasio je šef struke Zvezde da neće biti lako ekipi u zgusnutom rasporedu.

"Poslije teškog rasporeda i problema u januaru, bili smo desetkovani, nismo trenirali ni radili kako treba. Utakmice koje su odlagane, 30 dana, 12 mečeva, jako naporan raspored. Pokušali smo ovo vrijeme koje smo imali da iskoristimo na najbolji način. Čeka nas Panatinaikos, pa nastavak teškog rasporeda. Na nama je da pokušamo da uradimo sve što možemo da što spremniji dočekamo PAO."

Poslije gostovanja u Atini ekipu čeka više mečeva u Beogradu.

"Raspored je takav da kada igramo u gostima imamo neke stvari koje se apostrofiraju, slično i kod kuće kada igramo. Mi smo za 30 dana odigrali 12 mečeva sa putovanjima, teškim mečevima, nabojima, sada slijedi opet težak period. Mi na osnovu rasporeda pokušavamo da uradimo ono što je moguće kako bi se što bolje pokazali."

U narednoj utakmici neće igrati sigurno Maik Cirbes, a možda neće biti jedini.

"Cirbes je van trenažnog procesa, očekujemo da sljedeće sedmice počne da trenira. Imamo neke sitne probleme, tako da moramo da budemo oprezni. Situacija se svakodnevno mijenja, vidjećemo u kom sastavu ćemo otići i ko će igrati", zaključio je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC