• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meč sezone Bogdanovića - ovo smo čekali! Povreda je prošlost, Bogdan ubacio 27 poena u "srpskom" Čikagu (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Odlična partija, ali ipak nedovoljna za pobjedu.

 Bogdan-Bogdanovic-mec-sezone-u-NBA Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je prethodne noći odigrao kao MVP, međutim i Bogdan Bogdanović pokazuje da je u sjajnoj formi, bez ikakve sumnje najboljojoj od početka NBA sezone.

Bogdanović je izgubio na gostovanju u "srpskom" Čikagu 112:108, međutim navijači Houksa i te kako mogu da budu zadovoljni igrom srpskog beka. Djeluje da je sada povreda konačno iza njega i da može da igra bez razmišljanja o posljedicama, što se osjeti u njegovoj formi.

Tako je Bogdanović prethodne noći postavio sopstveni ovosezonski NBA rekord - postigao je 27 poena za 38 minuta, imavši pritom dovoljno vremena da se skroz razigra u odsustvu Treja Janga.

Za 38 minuta na parketu uputio je 24 šuta i pogodio 11, dok je zabilježio i pet skokova i tri asistencije.

Tako je Bogdanović nastavio odličnu formu u posljednjih pet mečeva. Na četiri od pet ubacio je preko 20 poena, dok ima dvocifren učinak u 12 od 13 posljednjih utakmica. To je zaista odličan podatak i nadamo se da će se kontinuitet nastaviti i u budućnosti, odnosno da ga sada povreda neće "isjeći".

Bogdan Bogdanović
Izvor: Youtube/Z. Highlights

Zvezda večeri bio je ipak Derozan koji je ubacio opet 37 poena i tako nastavio svoju seriju od 35+ poena koja traje od 5. februara. Od tada je na čak osam vezanih utakmica postizao od 35 do 40 poena... Nestvarno!

Srbiju su prethodne noći predstavljala još dvojica košarkaša - Finiks je pobijedio Oklahomu 124:104, a za Tander je Pokuševski odigrao 20 minuta i treneru se odužio sa 13 poena i sedam skokova. Sasvim fin učinak i djeluje da je mladi Srbin na znatno boljem nivou od povratka iz "razvojnog tima".

S druge strane Golden Stejt je "oduvao" Portland 132:95, a Bjelica je u pobjedu svog tima "ugradio" šest poena i tri skoka za samo devet minuta na parketu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC