• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dočekuje Đorđevića i Gudurića! Fenerbahče stiže u Beograd, Radonjić zna recept za pobjedu u "Pioniru"

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda u nedjelju dočekuje Fenerbahče u Beogradu.

 Crvena zvezda Fenerbahče najava Izvor: MN PRESS

U petak je Crvena zvezda izgubila od Panatinaikosa u Atini, a svega 48 sati kasnije je čeka novi meč u Evroligi.

Utakmica sa Fenerbahčeom, koja je trebalo da se odigra 6. januara, biće na programu u nedjelju 27. februara u hali "Aleksandar Nikolić". Januarski okršaj je odložen zbog problema sa koronom koje je srpski tim imao tada.

U prvoj utakmici u Istanbulu je turski tim slavio (61:57), a Dejan Radonjić zna šta može da bude ključno protiv ekipe koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević. Akdenat je na defanzivi.

"Pred nama je svakako izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja je sjajna u Evroligi i ima odličnu seriju u kojoj je dobila 9 od posljednjih 11 mečeva u svim takmičenjima. Imaju veliki kvalitet na svim pozicijama. Mi ćemo pokušati kroz taj jedan trening na dan utakmice da se pripremimo za ovaj meč. Ono što nam je primarno je da odigramo bolje u odbrani nego što je to bilo u Atini. Jako nam je značajna i podrška navijača sa tribina i uz njih možemo da odigramo skoncentrisano i sa energijom ovaj meč", poručio je Radonjić.

Ognjen Dobrić je pun pohvala na račun protivnika za koje odlično u posljednje vrijeme igra bivši igrač Zvezde Marko Gudurić.

"Očekuje nas Fenerbahče, zaostala utakmica i znali smo da poslije problema sa koronom ulazimo sa nadoknadom ovih utakmica u vrlo zgusnut i naporan period. Vratili smo se iz Grčke tek u subotu uveče i imaćemo trening na dan utakmice na kome ćemo se pripremati za meč sa Fenerom. Odlična ekipa, u dobroj su seriji, vratio im se i Nando De Kolo, ekipa je popunjena na svim pozicijama i moraćemo da odigramo zaista dobru utakmicu ako želimo do bodova. Izuzetno nam je važna podrška naših navijača, jer će nam ta dodatna energija sa tribina biti posebno važna", zaključio je Dobrić.

Poslije Fenerbahčea Zvezdu očekuje duel sa Baskonijom, pa derbi sa Partizanom. Takođe, iz kluba su poručili da svi oni koji su kupili kartu za meč u januaru mogu u nedjelju da uđu sa istom ulaznicom u dvoranu, nije potrebna zamjena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC