• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija otišla po još jednu pobjedu! Svetislav Pešić odveo ekipu u Slovačku

Autor Haris Krhalić

Cilj je još jedan trijumf

 Srbija Slovačka Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

Nakon pobjede izvojevane u petak, 25. februara u hali "Aleksandar Nikolić", reprezentacija Srbije će u ponedjeljak, 28. februara ponovo igrati protiv selekcije Slovačke. Srpski nacionalni tim se u subotu pripremao za utakmicu 4. kola prve runde kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

U nedjelju "orlovi" preko Beča putuju za Levice, grad u kojem će se sutra od 18 časova sastati sa domaćom selekcijom Slovačke. Pred polazak na put, selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić kaže:

"Pobjeda koju smo u petak ostvarili nam je puno značila, prije svega zbog samopouzdanja naših mladih igrača. Utakmica koja nas očekuje će biti veoma zahtjevna. Slovačkoj reprezentaciji je ova utakmica posljednja šansa za plasman među tri ekipe u našoj grupi i borbu za prolazak u narednu rundu. Mi smo održali jedan trening, kada dođemo u Levice ćemo imati još jedan trening. Analizirali smo našu igru, analizirali šta moramo da popravimo i to za sada izgleda dosta dobro. Idemo pripremljeni i motivisani da probamo da ostvarimo pobjedu u utakmici koja nas očekuje", rekao je Pešić.

U pobjedi Srbije od 75:63, u našem nacionalnom timu je bio i Aleksa Avramović koji je uprkos prelomu nosa, stavio zaštitnu masku i izašao na teren. Pred novu utakmicu protiv reprezentacije Slovačke, Avramović kaže:

"Biće sigurno teška utakmica. Uvijek je izazov pobijediti istog rivala u tako kratkom periodu, a pogotovu što je Slovačka u situaciji da više nema prava na poraz i da im je ova utakmica biti ili ne biti. U Beogradu smo izgledali solidno i nadam se da ćemo sutra na terenu izgledati još bolje. Naš cilj se zna, to je da u narednu rundu prenesemo što više pobjeda, ali u ovom trenutku gledamo samo sutrašnji meč i želimo da sa dva pobjede završimo ovaj kvalifikacioni prozor", naglasio je Avramović.

Utakmica Slovačka – Srbija, igra se u Hali sportova u Levicama, 28.02. od 18 časova uz direktan prenos na TV Sport Klub.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC