• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvijek me protiv Zvezde ovako dočekaju: Saša Đorđević o aplauzu u crveno-bijelom Pioniru

Autori Mladen Šolak Autori Nemanja Stanojčić

Trener Fenerbahče govorio o aplauzu kojim je dočekan u hali "Pionir" pred meč protiv crveno-bijelih

 Saša Đorđević nakon poraza od Zvezde Izvor: Sport Klub/Printscreen

Navijači Crvene zvezde ponovo su u meču svog tima i Fenerbahčea aplauzom dočekali Aleksandra Sašu Đorđevića na klupi rivala. "Sale Nacionale" je posle utakmice i uzbudljivog trijumfa crveno-bijelih posebno govorio o tome.

"Kao i uvijek kad se pojavim kao protivnik Zvezde, uvijek me dočekaju na ovaj način. Ja sam izuzetno zahvalan, vjerovatno i cijene protivnika... Hvala, veliko hvala, ja cijenim to što urade", rekao je Đorđević, pa se dodao i na dobacivanja pojedinaca tokom meča. "Poslije me 'časte', kao i doliči".

U osvrtu na meč i dramatičan poraz svog tima u završnici, šef struke Fenera je rekao da ne bi bilo nezasluženo i da je njegov tim slavio. Takođe, bio je upitan i koliko ga neuspjeh u "Pioniru" udaljava od plej-ofa.

"Dugačka je liga, sve što se dešava dosta utiče na sve nas, objektivno imamo određene probleme, posljednjih par mjeseci smo bez De Koloa, Bartela, Veselog... Momci daju sve od sebe, nekad fali ta lucidnost, vezana za energiju, čitanje situacija na kraju gdje je potrebno i svježine da se dođe do rješenja. Imali smo dobru kontrolu igre, Zvezda je jedna od najboljih odbrana Evrolige, imali smo malo izgubljenih lopti, ali neko slobodno bacanje promašeno detalje i to je to", izjavio je Đorđević.

Takođe, bio je upitan i za kvalitet Crvene zvezde.

"Imaju kvalitet, more reprezentativaca, fantastičnu selekciju, veliki broj iskusnih igrača koji dugo igraju pod istim trenerom, to je velika sreća. Mnogo tih igrača sam imao sreću da treniram. Igrati ovdje u Pioniru pred publikom isto mnogo pomaže, došli smo do dobre završnice. Moglo je i na drugu stranu i ne bi bilo uopšte nefer", dodao je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC