• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda juri Top8, a Evroliga napravila promjenu u rasporedu!

Autor 000

Crvena zvezda nastavlja borbu za četvrtfinale Evrolige, a jedan meč je pomjeren.

 Evroliga pomjerila mečeve novi raspored KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u narednom periodu igra odlučujuće mečeve u borbi za top8 Evrolige. Očekuju ih tri gostovanja (Albi, Bajernu i Žalgirisu), pa na kraju meč kod kuće protiv Efesa. U preostala četiri kola će pokušati da obezbijede plasman među najboljih osam ekipa u elitnom takmičenju. Zadatak koji neće biti ni malo lak.

Prije tih utakmica su čelnici Evrolige donijeli i odluke o pomeranju nekih mečeva i novim terminima. Sve to je prouzrokovano izbacivanjem ruskih timova iz elite, a to će izvjesno biti i zvanično potvrđeno 21. marta. Uostalom, sama činjenica da se pojedini mečevi pomeraju ide u prilog tome. Među njima je i jedan duel crveno-bijelih.

U pitanju je duel sa Efesom u Beogradu. Prvobitno je ta utakmica trebalo da se igra 7. aprila, umjesto toga će se igrati dan kasnije od 21 čas. U teoriji bi možda i taj susret mogao da rješava pitanje plasmana u četvrtfinale...

Prije toga izabranici Dejana Radonjića 25. marta gostuju Albi u Berlinu (20.00 časova), pa ih onda čekaju tri meča u aprilu. Prvi baš 1. aprila u Minhenu protiv pulena Andree Trinkijerija (20.30 časova), pa 3. aprila u Kaunasu (19.00 časova).

Inače, zbog pomjeranja meča sa turskim timom, aktuelnim evropskim prvakom, će Zvezda morati da pomjeri i duel sa FMP-om, pa će vrlo vjerovatno taj meč igrati 11. aprila.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC