• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki korak FMP-a u Sloveniji : Na "plus 33" se jasno vidi plej-of!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ciljevi su davno prevaziđeni, ali mi ćemo nastaviti da idemo na pobjedu svakoj utakmici", poručio je perspektivni trener iz Novog Mesta

 FMP pobijedio Krku Izvor: MN PRESS

Poslije teškog perioda ove zime i sedam poraza, FMP je ponovo počeo da pobjeđuje. Trijumfima protiv Cibone i Krke, ekipa Nenada Stefanovića učvrstila se na putu ka plasmanu u plej-of, a u Novom Mestu je bila posebno efikasna (93:60).

Na čelu sa odličnim Brajsom Džounsom (19 poena, osam asistencija) i uz veliki doprinos Ebuke Izundua (16 poena, 9 skokova), Danila Tasića (12), Marka Radonjića (11) i Marka Pavićevića (10), FMP je u dvorani "Leon Štukelj" uspio i da sačuva energiju za predstojeće, jako važne utakmice.

Do kraja ligaškog dijela FMP očekuju susreti protiv Borca iz Čačka i Splita, kao i protiv tri tima iz "gornjeg doma" tabele - Crvene zvezde, Budućnosti i Cedevita Olimpije.

Mladi trener FMP-a posvetio je pobjedu u Sloveniji svom ocu, koji je proslavio 70. rođendan.

"Čestitam mojim momcima na zasluženoj pobjedi. Mislim da nam je ovo najbolja utakmica u sezoni. Veoma smo se dobro spremili, uz maksimalan respekt prema ekipi Krke jer smo znali koliko je teško igrati ovde i kako koriste veliki broj kretnji. Osjetilo se veliko olakšanje u našoj igri nakon pobede protiv Cibone nakon dužeg posta iz raznih razloga. Znao sam da ćemo napadački biti dobri, ali smo odbrambeno bili jako dobri, tačni i odgovorni. Ovdje je jako teško pobijediti i stvarno sam jako zadovoljan. Nastavljamo svoj put, ciljevi su davno prevaziđeni, ali mi ćemo nastaviti da idemo na pobjedu svakoj utakmici. Danas nisam imao priliku da budem sa svojim ocem kome je 70. rođendan, žao mi je što sam to propustio, ali bih htio da ovu pobjedu posvetim njemu. Ponekad imam utisak da se više raduje pobjedama i tuguje za porazima od mene samog, ali barem kada nisam bio sa njim da mu malo uljepšam dan".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC