• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njujork ukida besmisleno pravilo, a ovo pomaže i Đokoviću! Irving i Novak saznali dobru vijest!

Autor Haris Krhalić

Stižu dobre vijesti iz Njujorka. Ova informacija će pomoći i Novaku Đokoviću.

 Njujork ukida pravila o vakcinaciji Izvor: Profimedia

Besmisleno pravilo je konačno ukinuto. Čeka se samo još zvanična potvrda i jedan od najboljih igrača u NBA ligi će moći da se vrati na teren. Zbog odluke da se ne vakciniše Kajri Irving nije mogao da igra za Bruklin na domaćem terenu, ali je mogao da bude u dvorani bez maske i da ide u svlačionicu sa timom. Odluka o zabrani je imala smisla dok je primenjivana u svim državama, ali je Njujork od toga napravio pravu zavrzlamu.

Cijeli svijet im se smijao, jer je sjajni plejmejker mogao da igra u svim dvoranama širom zemlje, da nosi dres Netsa i vodi ekipu, osim kod kuće. Zbog toga su se oglašavali i Kevin Durent i komesar Adam Silver i izgleda da su konačno uspjeli da ubijede čelnike da promijene stav. To je vijest koja će pomoći i Novaku Đokoviću.

Dobro je poznato da ni srpski teniser nije vakcinisan, tako da bi ova promjena mogla da mu pomogne oko učešća na US openu. Posljednji grend slem sezone počinje krajem avgusta, još uvijek je daleko, ali je ovo svakako dobar znak.

"Irving će dobiti dozvolu da igra mečeve u Njujorku pošto će da se promijeni odluka oko vakcinacije u privatnim sektorima i to biti od posebnog značaja za sportiste", poručio je Šams Čaranija.

Djeluje da je veliku ulogu u svemu tome imao bejzbol, tačnije MLS. Pošto će pored Irvinga svi nevakcinisani igrači Njujork Jenkisa i Metsa moći da se nađu na terenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC