• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić zna šta je prelomilo u Berlinu! Trener Zvezde svjestan problema: Tako su dali ključne poene!

Autor Haris Krhalić

Poslije utakmice sa Albom je Dejan Radonjić analizirao razloge poraza. Zna šta je bilo ključno...

 Dejan Radonjić nakon poraza od Albe Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je loše započela seriju evroligaških gostovanja. Izgubila je od Albe u Berlinu (74:70). Bio je to bolan poraz za ekipu, pošto se bori za plasman u četvrtfinale takmičenja. Sada će biti pod imperativom pobjede na mečevima koji slijede.

Naredni duel u elitnom takmičenju crveno-bijeli igraju u Minhenu protiv Bajerna. Biće to okršaj sa direktnim konkurentom u kome trijumf donosi nastavak borbe, a poraz vjerovatno ispadanje iz trke za ulazak među osam najboljih. Imali su svoje šanse i protiv Albe, ali su pali u samoj završnici.

Svjestan je i Dejan Radonjić da je propuštena dobra prilika. Na samom kraju su dozvolili rivalu da preko skoka u napadu postigne neke lake poene. Upravo je taj segment igre istakao i strateg srpskog tima.

"Čestitam Albi na pobjedi. Na početku smo igrali veoma loše u odbrani, previše smo griješili, nedostajala je koncentracija. Sve se promijenilo u drugoj četvrtini, bili smo mnogo bolji. U drugom poluvremenu se igralo koš za koš i na kraju smo im dozvolili neke važne ofanzivne skokove. I tokom samog meča smo imali probleme sa njihovim skokom u napadu i na kraju su neke važne poene postigli baš na taj način", jasan je Radonjić.

Pun pohvala na račun Zvezde bio je i strateg domaćeg tima Israel Gonzales.

"Moram da čestitam mojim igračima na svemu što su pokazali u ovoj teškoj utakmici. Nije bilo lako igrati protiv jednog od najboljih defanzivnih timova u Evroligi. Čvrsti su, dobro se pozicioniraju, teško ih je napasti, uz to smo imali izostanke nekih igrača i to nas muči cijele sezone. Jedini način da se izborimo je da igramo kao u ovom meču, zajedno. Tako smo jači. Isto bih rekao i da smo izgubili, jer su momci stvarno dali sve na parketu", zaključio je Gonzales.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC