• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić vrlo jasan poslije poraza: Meko, sa mnogo grešaka, ne može se tako u TOP 8!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda je poražena u Minhenu, a trener Dejan Radonjić je ukratko analizirao šta nije valjalo u igri njegovog tima.

 Dejan Radonjić poslije poraza - Ne može se tako u Top 8 Izvor: Youtube/Screenshot/FC Bayern Basketball

Crvena zvezda je otišla u Minhen sa imperativom pobjede, a tim Dejana Radonjića ipak nije uspeo da produži svoje nade za plasman u Top 8 Evrolige. Poraženi su sa ubjedljivih 25 razlike od strane domaćina, a trener Zvezde je posle meča istakao da je ekipa igrala kako treba samo u prvoj četvrtini.

Počev od drugog dijela meča uslijedio je energetski pad i veliki broj grešaka koje su dovele do poraza i praktično takmičarskog kraja sezone za crveno-bijele. 

Možda će vas zanimati

 "Čestitam Bajernu na pobjedi, dobro su igrali. Na početku smo bili dobri i ofanzivno i defanzivno. Poslije smo igrali defanzivno meko i sa mnogo grešaka. Na početku treće četvrtine takođe smo bili loši i imali mnogo grešaka. Mislim da je osam izgubljenih lopti u trećoj četvrtini previše za nas. Bajernu želim sve najbolje", rekao je Radonjić. 

On se osvrnuo i na šanse Bajerna u predstojećem plejofu, pošto je njemačka ekipa sada jedna od osam koje su osigurale mjesto u četvrtfinalu. 

"Plejof je specifičan dio Evrolige, nije lako dobiti tri meča. Ali mislim da imaju šanse da budu konkurentni i da igraju dobru košarku. Zašto i da ne pobijede nekoga. Bilo je lijepo vratiti se, vidjeti sve moje prijatelje ovdje", istakao je on. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC