• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebronu su dva puta ispunili želju - ovo je treći trener kojeg hoće u Lejkersima!

Autor 000

Prva zvijezda tima bira trenere i saigrače, ali to za sada ne daje dovoljno dobre rezultate. Možda se promjena desi naredne sezone.

 Lebron DŽejms želi Marka Džeksona za trenera u Lejkersima Izvor: Profimedia

Kao što je počelo burno, tako mora i da se završi. Sezona Lejkersa bila je ispod svih očekivanja osim u pogledu spektakla, jer je to jedna od retkih stvari koje su uspjeli da isporuče u dovoljnoj meri. Na njenom kraju otkaz je dobio Frank Vogel, a Lebron već zna ko bi mogao da bude sljedeći trener.

Po pisanjima američkih medija prva zvijezda tima iz Los Anđelesa želi na klupi Marka Džeksona. Nekadašnji trener Golden Stejt Voriorsa imao je samo jedan trenerski angažman u NBA ligi, a i on je završen prije skoro osam godina!

Džeksona je na klupi te ekipe naslijedio Stiv Ker čiji mandat i dalje traje, a za vrijeme kojeg je klub bilježio najbolje rezultate u istoriji franšize.

Može se reći da je za to delimično zaslužan i Mark koji je dvije godine uzastopno vukao tim u polufinale konferencije, a jednom upisao i više od 50 pobjeda u ligaškom dijelu sezone. Prije njegovog dolaska na klupu to se Voriorsima nije često dešavalo.

U međuvremenu je Mark radio kao stručni konsultant za američke TV stanice, pa nije potpuno van košarke iako skoro čitavu deceniju niju u NBA. Nakon čak osam godina pauze zainteresovan je za povratak na trenersku klupu, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko se Lebronova želja uskoro ostvari.

Podsjetimo, Lejkersi su to već radili prethodnih sezona.

Prvo su doveli Tajsona Lua kojeg je upravo Džejms želio kao trenera, a zatim je u stručni štab Franka Vogela angažovan Džejson Kid. Takođe na nagovor ili prijedlog prve zvijezde franšize.

Ostaje da se vidi da li će mu još jednom ispuniti želju...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC