• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jezivo! Američku košarkašicu izrešetali na žurki: Napadač ispalio deset metaka, bore joj se za život!

Autor Milutin Vujičić

Američki sport potresla je još jedna ružna vijest - košarkašicu Aliju Gejls nepoznati napadač izrešetao je tokom žurke u Las Vegasu.

 Americka-kosarkasica-ranjena. Izvor: Profimedia

Talentovana američka košarkašica Alija Gejls (18) bori se za život pošto je na jednoj žurki u Las Vegasu ranjena. U nju je napadač ispalio čak deset metaka.

Do pucnjave je došlo nakon svađe na žurki, a u pucnjavi su povrijeđene četiri osobe. Gejls je hitno operisana, dok su i njeni prijatelji koji su povrijeđeni u ovom oružanom sukobu odmah hospitalizovani. Posljednje informacije govore da su oni van životne opasnosti, za razliku od košarkašice.

Otac talentovane košarkašice je pokrenuo i kampanju preko jednog sajta za sakupljanje novca za liječenje, pošto je dobro poznato koliko su troškovi boravka u bolnici skupi u SAD.

"Alija je u subotu pogođena 10 puta dok je izlazila sa žurke. Hitno je prebačena u bolnicu, pošto je pogođena 10 puta. Već je imala ozbiljne operacije, a biće ih još", rekao je njen otac Dvajt koji se nada da će njegova kćerka uspjeti da prebrodi najveću životnu bitku.

"Znam da će me neki krivite za ovo. Preuzimam punu odgovornost, ali vas molim da se molite za moju djevojčicu. Svima koji je podrže ću prenositi najnovije vijesti, ali ona je okej, biće dobro kao i uvijek. Pravi je ratnik".

Alija je inače karijeru trebalo da nastavi na Južnoj Karolini, ali sada je najvažnije da preživi, poslije će misliti na košarku.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC