• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atlanti falio Bogdanović za pobjedu! Majami zaustavio Janga, Srbin završio sezonu na startu plej-ofa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bogdan Bogdanović nije igrao u petom meču zbog povrede, a Atlanta je doživjela poraz od Majamija. Ujedno je na taj način i završila sezonu...

 Atlanta-izgubila-od-Majamija-Bogdan-Bogdanovic-zavrsio-sezonu Izvor: Profimedia

Prošle sezone u finalu Istoka, ove godine kraj u prvom kolu za Atlantu. Bogdan Bogdanović i Hoksi su završili sezonu pošto su u petom meču plej-of serije izgubili od Majamija koji je ukupnim rezultatom 4:1 prošao dalje.

Pred sam početak meča je Atlanta saopštila da srpski bek neće igrati zbog problema sa koljenom. Izgleda da im je upravo on na kraju nedostajao da naprave brejk, posebno pošto Hit nije mogao da računa na Džimija Batlera. Na kraju je tim Nejta Mekmilana ostao "kratak" - 97:94 (21:22, 33:20, 21:22, 22:30).

Ponovo je zakazao Trej Jang, superstar Hoksa pošto je meč završio sa samo 11 poena, uz 8 skokova, 6 asistencija i 6 izgubljenih lopti. Uz to je u neizvjesnoj završnici promašio slobodno bacanje, a Galinari nije pogodio šut za nadu na 8.4 sekundi prije kraja.

Koliko je Bogdan falio na terenu možda i najbolje govori podatak iz završnice prvog poluvremena kada je Jang dobio predah, a Majami napravio seriju 20:2 za nešto manje od pet minuta. Zbog toga se na udaru našao i trener Mekmilan koji nije tražio tajm-aut da prekine seriju rivala.

"Pričali smo o tome više puta, znali smo da to rade, da stvaraju dodatni pritisak čim Jang izađe iz igre. To su učinili. Što se tajm-auta tiče, nisam ga tražio, jer sam ga zvao neposredno prije toga", branio se trener poraženog tima.

Domaći tim predvodili su Viktor Oladipo (23) i Bem Adebajo (20, 11sk), dok je kod Hoksa najbolji bio Deandre Hanter (35, 11sk).

Pred Hoksima je ljeto puno odluka, vidjećemo ko će iz trenutnog tima i naredne sezone nositi ovaj dres...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC