• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šamar za Bogdana i ekipu, ovako ne može! Majami držao čas košarke, Atlanta pregažena na startu plej-ofa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Atlanta i Bogdan Bogdanović će morati mnogo bolje u nastavku serije.

 majami lako pobijedio atlantu Izvor: Fonet/AP/Lynne Sladky

Majami je održao čas košarke Atlanti na startu plej-of serije. Prvi tim Istoka je lako i ubjedljivo stigao do vođstva u seriji i pokazao je zbog čega je na vrhu. Ni u jednom momentu trijumf nije bio pod upitinkom - 115:91 (23:17, 36:23, 27:20, 29:31).

Bogdan Bogdanović je imao loše šutersko veče, svih šest poena je dao sa penala, sličan učinak je imao i lider Hoksa Trej Jang (8, 6/7 sa penala). Jasno je da će prvenstveno njih dvojica, a onda i ostatak ekipe morati mnogo, mnogo bolje, ukoliko žele da izbjegnu "metlu" u ovoj seriji.

Možda će vas zanimati

Jedino opravdanje koje bi Atlanta mogla da ima za ovako blijedu partiju jeste plej-in turnir i činjenica da su morali da pobijede Šarlot i Klivlend da bi došli do ovog duela. Za to vrijeme je Hit odmarao i pripremao se za ovo. Doduše, taj alibi bi mogli da iskoriste samo za ovaj meč.

Već u noći između utorka i srijede (1.30 po srednjeevropskom vremenu) se igra drugi meč, pa se onda serija seli u Atlantu na dva meča, od tih duela zavisi hoće li se ponovo vraćati na Floridu.

Rezultat dovoljno govori sve o stanju na terenu, sve je bilo gotovo već poslije prvog poluvremena (59:40). Jang je u tom dijelu dao svih osam poena (1/9 iz igre, 0/6 za tri), Bogdan je dao dva poena (0/7 iz igre, 0/3 za tri). Uz sve to je Majami u tom dijelu blistao u šutu za tri (10/19), a Atlanta je bila užasna (2/18). U drugom dijelu su to malo nadomjestili, pa su Hoksi na kraju dali 10 od 36 trojki, a Hit je završio na 18/38.

Što se liste strijelaca tiče u pobedničkom timu su dominirali Dankan Robinson (27, 8/9 za tri) i Džimi Batler (21, 6sk), a na drugoj strani se istakao Danilo Galinari (17, 5sk).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC