• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan namjestio "snajper" za plej-of, kakva partija! Ubacio pet trojki, pa stigla poruka

Autor Haris Krhalić

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je najbolji pojedinac u redovima Atlante u plej-of utakmici protiv Majamija.

 Nba liga plejof rezultati Izvor: Profimedia

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je neizvjestan za nastup prethodne noći protiv Majamija zbog povrede zgloba, ali je stisnuo zube i pokazao da je i dalje jedan od najvažnijih igrača Atlante, bez obzira na to što mu se uloga u timu mijenjala tokom čitave sezone.

Bogdanović je i prethodne noći bio najbolji pojedinac Houksa na gostovanju na Floridi, međutim ostatak tima nije bio na svom nivou i zbog toga su doživjeli drugi poraz u seriji - 115:105.

Srbin se na terenu nije zadržao ni pola sata, zbog faulova i povrede, ali je igrao briljantno. Bogdanović je namjestio "nišanske sprave" i meč je završio sa 29 poena, četiri skoka i tri asistencije, a vrijedi istaći da su njegovi procenti šuta bili vrlo visoki (12 od 18 iz igre). Takođe, čak 19 poena ubacio je u posljednjoj dionici.

Na sve to, ni šut za tri poena nije bio rđav. Bogdanović je ubacio pet trojki, pogodivši svaku drugu, dok je recimo njegov lider tima Trej Jang pogodio svaku petu (2/10).

"Da li se sjećate kada je Sakramento pustio Bogdanovića ode, a u zamjenu NIŠTA nisu dobili", zapitao se bivši košarkaš Ričard Džeferson dok je gledao ovu utakmicu.

Upravo se očekivala bolja Jangova partija jer je meč završio sa 25 poena za 40 minuta.

Na drugoj strani nezaustavljiv je bio Džimi Batler sa 45 poena, dok su se uključili i drugi igrači Majamija. Hirou je imao 15 poena, Strus još 14, tako da je Hit došao do 2:0 u seriji u kojoj mnogi smatraju da neće imati nikakvih problema, ali sada se sve seli u Atlantu...

Mogu li da iznenade?

U preostala dva meča prethodne noći Memfis je izjednačio na 1:1 u seriji protiv Minesote (124:96), dok je Nju Orleans napravio najveće iznenađenje dosadašnjeg plej-ofa savladavši Finiks u gostima (125:111).

Sada je i u toj seriji rezultat izjednačen, a najveće zasluge idu Brendonu Ingramu koji je imao 37 poena, 11 skokova i devet asistencija. Ono što je bizarnost sama po sebi je da je Kris Pol, plejmejker Finiksa, izgubio čak 14 meč koji mu je u plej-ofu sudio Skot Foster. Koliko mečeva mu je sudio? 14!

NBA REZULTATI

Majami - Atlanta 115:105 (2:0)
Memfis - Minesota 124:96 (1:1)
Finiks - Nju Orleans 114:125 (1:1)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC