• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Denvera bijesni na svoju zvijezdu: Napali ga zbog poraza, odmah se oglasio i Jokić!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić morao je da stae u zaštitu svog saigrača Džamala Mareja pošto su ga navijači napali nakon lošeg početka plej-of serije Denvera protiv Golden Stejta.

 Nikola-Jokic-brani-Dzamala-Mareja-od-navijaca Izvor: Profimedia

Nikola Jokić može sam da "vuče" Denver, ali ne i u plej-ofu gdje se plaća svaka greška. Srpski centar nije mogao da odgovori na sjajnu igu Voriorsa, tako da tim Stefa Karija već vodi 2:0. Na sve to, vidjeli smo i da je Jokić izuzetno nervozan pošto je isključen u drugom meču protiv Golden Stejta, ali nije i jedini koga frustrira cijela situacija u klubu...

Navijači su izuzetno bijesni što Jokić mora da igra sam - bez pomoći dvojice saigrača sa "superstar" ugovorima. Već duže vrijeme u sastavu nema Majkla Portera Džuniora i Džamala Mareja, a navijači su posebno kivni na Kanađanina.

Marej je povrijeđen još od prošlog aprila, dakle nije igrao godinu dana, a u posljednje vrijeme počeo je da radi individualno, međutim i dalje nema najava da će pomoći Jokiću u ovom plej-ofu. I njega sve to frustrira, ali su mnogi pomislili da se previše "štedi" i da nije toliko odan Nagetsima.

"Vi svi mislite da ja ne bih htio da igram... Ludilo!", napisao je Marej koga su navijači vjerovatno "zatrpali" ružnim porukama nakon novog poraza Denvera u kome su ostavili slab utisak.

Sve to stiglo je i do Nikole Jokića koji je naravno stao u zaštitu jednog od svojih omiljenih saigrača. Odmah je poručio da vjeruje Mareju i da je pitanje trenuka kada će se vratiti na teren, odnosno da nema nikakve potrebe da se žuri jer bi u tom slučaju rizikovao ozbiljniju povredu.

"Znamo da je borac. Marej želi da bude tu sa nama, ali bih najviše volio da je zdrav. To vam iskreno kažem kao njegov prijatelj. Najvažnije je da je zdrav", poručio je Jokić.

Marej se povrijedio tokom prethodnog plej-ofa i zato je Jokić morao da "vuče" tokom čitavog regularnog toka sezone. Uspjeli su da ostvare skor od 48 pobjeda i 34 poraza, što je bilo dovoljno za šesto mjesto na Zapadu, a sada se ispostavlja da je Jokiću potrebna pomoć bar još nekog raspoloženog igrača.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC