• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ovoga je dobio nagradu - Morant brži od sirene! Dao koš za pobjedu, ali svi pričaju o njegovom zakucavanju! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Memfis i Finiks se nalaze na korak do plasmana u narednu rundu plej-ofa. Dža Morant je još jednom pokazao šta zna i umije, napravio je nevjerovatan potez...

 Memfis-i-Finiks-pobedili-u-plejofu-Morant-nezaustavljiv Izvor: Profimedia

Atlanta je završila sezonu, Minesota i Nju Orleans su pritjerani uza zid i gube sa po 3:2 u plej-of serijama. Memfis i Finiks se nalaze na korak do cilja pošto su odbranili domaći teren.

Grizlisi slave svog superstara - Dža Moranta. Momak koji je dobio nagradu za igrača koji je najviše napredovao je dao koš za pobjedu protiv Vulvsa (111:109). Ali, to mu čak nije bio ni najbolji potez na utakmici, iako je riješio duel uz zvuk sirene.

Svi pričaju o spektakularnom zakucavanju sa kraja treće dionice koje je pokrenulo tim. Brutalno je zakucao i to preko centra i prve zvijezde rivala - Karla-Entonija Taunsa. Nevjerovatan potez...

Sa druge strane "vukovi" imaju za čim da žale, jer su ponovo imali dvocifrenu prednost u više navrata i nisu uspjeli da je zadrže. Domaćine su predvodili Morant (30, 13sk, 9as) i Dezmond Bejn (25, 4sk), dok su se kod gostiju istakli Tauns (28, 12sk) i Entoni Edvards (22).

Prvoplasirani tim iz ligaškog dijela se muče bez povrijeđenog Devina Bukera, ali uspijevaju da pronađu put do pobjede. Sansi su savladali Pelikanse (112:97).

U odsustvu prvog strijelca se istakao Mikal Bridžes (31, 5sk), a Kris Pol je bio dirigent (22, 11as, 6sk). Na drugoj strani su među najboljima bili Brendon Ingram (22, 5sk, 5as) i Si Džej Mekalum (21, 8sk).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC