• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Denvera poludio zbog Jokića: Pitali ga za MVP titulu, reakcija je hit! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Snimak trenera Denvera Majka Melouna kruži društvenim mrežama, a na njemu se čuje da smatra budalama ljude koji ne misle da je Nikola Jokić najbolji.

 Trener Denvera o Nikoli Jokiću Izvor: Twitter/printscreen/@katywinge

NBA liga posljednjih dana dijeli nagrade, ali pobjednik u najbitnijoj konkurenciji još nije proglašen. Nikola Jokić je prvi favorit da bude MVP ove sezone, što bi mu bilo drugo takvo priznanje u karijeri, a najbliži pratioci su mu Džoel Embid i Janis Adetokunbo.

Njihovi navijači pokušavaju da ospore partije srpskog košarkaša nazivajući ga "MVP napredne statistike", odnosno dokazujući kako njegov uticaj na igru nije baš takav kakvim se čini nakon što se pogledaju brojke. Majkl Meloun je imao jasan komentar na njihov račun - budale!

Dugogodišnji trener Denvera i čovjek koji bezgranično vjeruje u Nikolu Jokića morao je da odgovara na pitanje o nekadašnjem centru Mege i njegovoj borbi za drugo MVP priznanje u nizu.

Na početku nije trošio previše riječi, a djeluje da je tako i najbolje. Šta je drugo mogao da kaže o čovjeku koji je tim bez druge i treće zvijezde dovukao do šeste pozicije na Zapadu?

"Čoveče, ne znam ni šta da kažem tim budalama", rekao je trener Denvera, a zatim objašnjavao zašto je Jokić toliko dobar, objasnio da saigrače čini boljim i na kraju poredio sa Lerijem Birdom i Stefom Karijem.

Pogledajte njegovu reakciju:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC