• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva drama! Vasa Micić dolazi po titulu u Beograd: Efes preživio dvije trojke za produžetak - nevjerovatna završnica!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mnogo sreće su imali igrači aktuelnog prvaka Evrope u četvrtoj - posljednjoj utakmici plej-of serije Evrolige protiv Armanija.

 efes se plasirao na fajnal for evrolige Izvor: MN PRESS

Efes je pobijedio Armani i u četvrtak (75:70) i skorom 3-1 u seriji plasirao se na Fajnal-for Evrolige u Štark areni (19-21. maja). Sjajni centar Tibor Plajs ubacio je 25 poena, srpski plejmejker Vasilije Micić 20 i predvodili su aktuelnog prvaka u utakmici odluke, u kojoj su na kraju strepjeli.

Pola minuta prije kraja utakmice, Šejn Larkin promašio je "otvorenu" trojku za Efes pri rezultatu 71:68, a onda je Armani krenuo u posljednji napad i u njemu imao dvije trojke za produžetak. I promašio je obje! Najprije je neprecizan bio Luiđi Datome, a onda i Šejvon Šilds.

Možda će vas zanimati

Tako se Efes provukao u četvrtoj četvrtini i zahvaljujući tim promašajima izbjegao produžetak u Istanbulu. Ekipa Ergina Atamana je ovim trijumfom izborila kartu za put u Srbiju, a ranije je vizu za Štark arenu obezbijedio Real Madrid. Preostaje još da se sačeka epilog serija Bajern - Barselona (1-2) i Monako - Olimpijakos (1-2) i da se kompletira spisak timova koji će učestvovati u borbi za glavnu nagradu.

S obzirom na to da je u seriji protiv Efesa imao prednost domaćeg terena, Armani će žaliti za ispuštenom šansom. Datome je u četvrtak ubacio 21 poen. Kajl Hajns je ostvario dabl-dabl učinak sa 10 poena i 12 skokova, ali sve to ipak nije bilo dovoljno za "majstoricu". Pogledajte završnicu: 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC