• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potop u Kanadi, a sunce sija i bez Bukera: Embidu nisu mogli ništa, Kris Pol ne mari za godine!

Autor Haris Krhalić

Toronto je probao da se vrati u seriju, ali ih je onda Embid vratio na mjesto, dok Finiks prolazi dalje i bez svog najboljeg igrača.

 NBA liga plejof rezultati Izvor: Profimedia

Čekamo samo još jedan tim u polufinalu konferencija NBA plejofa! Sinoć su pored Dalasa koji je savladao Jutu u drami, prolazak dalje obezbijedile ekipe Filadelfije i Toronta. 

Fila je povela sa 3:0 u seriji pa je ekipa iz Kanade uspjela da se vrati na 3:2, ali sada je u Torontu doživjela pravi potop pošto su Džoel Embid i Tajris Maksi nanijeli težak poraz Reptorsima. 

TORONTO - FILADELFIJA 97:132

Ni u jednom momentu meča nije domaća ekipa uspjela da se suprotstavi Seventisiksersima, a za Embida koji je ubacio 33 poena i imao 10 skokova nije bilo leka. Tajris Maksi je uz 25 poena dodao 8 skokova, a konačno se sa 22 poena u seriji "pojavio" i Džejms Harden. Takođe Tobajas Heris je doprinio pobjedi sa 19 poena i 11 skokova. 

Sa druge strane samo Kris Bušer i Paskal Sjakam su bili na nivou sa 25 i 24 poena, Geri Trent je imao 19, Skoti Barns 18, a ostali skoro da nisu ni postizali poene. 

Što se tiče Finiksa, izgurali su kraj serije sa Nju Orleansom bez svog najboljeg igrača i sada se nadaju da bi u prvom meču sa Dalasom ponovo na terenu mogli da vide Devina Bukera. 

 NJU ORLEANS - FINIKS 109: 115

Nevjerovatni veteran Kris Pol pokazao je da svaki dolar njegovog skupog ugovora vredi pošto je ubacio 33 poena i uz to imao 8 asistencija. Deandre Ejton je imao 22 poena i 7 skokova, a Mikal Bridžis 19 poena. 

Sa druge strane ekipa Pelikansa je prilično namučila prošlogodišnje finaliste, a poeni su bili dobro raspoređeni. Ingram je imao 21, Džons i Mekolum po 16, a Leri Nens 15. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC