• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan poslali spiskove za KLS! Obradović mora da se odrekne dvojice stranaca, Radonjić dodao pet juniora!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda i Partizan poslali su spiskove igrača za domaći šampionat. Obradović mora da izbaci dvojicu stranaca, dok je Radonjić pridodao nekoliko talentovanih igrača.

 Zvezda i Partizan poslali spiskove za KLS Izvor: MNPRESS

Sve je spremno za početak domaćeg šampionata. Crvena zvezda, Partizan i FMP su povlašćeni, dok će ostale ekipe kroz baraž doći do posljednjeg mjesta u polufinalu. Već se zna da će crno-bijeli i "panteri" činiti jedan par, dok će crveno-bijeli ime protivnika saznati u narednom periodu.

Ostali timovi već u subotu kreću sa svojim mečevima i traže put do ekipe sa Malog Kalemegdana, a prije toga su svi oni poslali zvanična dokumenta sa imenima igrača koje su licencirali za KLS. Ono što može da se vidi odmah jeste da je Željko Obradović na spisak stavio sve strance, dok je Dejan Radonjić dodao nekoliko talentovanih igrača.

Međutim, ono što treba naglasiti jeste da treneri 72 sata pred početak prve utakmice mogu da naprave izmjene. Jasno je da će strateg crno-bijelih zbog pravila o broju stranaca morati da se odrekne dvojice, dobra vijest za njegov tim je to što Kevin Panter ima srpski pasoš. Na drugoj strani Radonjić je pridodao nekoliko talentovanih košarkaša koji bi mogli da dobiju šansu.

Podsjetimo, isto pravilo je važilo i za Kup Radivoja Koraća i tada u sastavu nisu bili Jam Madar i Gregor Glas. Ako se uzme u obzir minutaža stranaca u Partizanu u posljednje vrijeme, jedan od kandidata da se nađe van tima svakako je Rodions Kuruks koji je posljednji meč u crno-bijelom dresu odigrao 6. marta.

SASTAV ZVEZDE: Stefan Lazarević, Nejt Volters, Lazar Gačić, Luka Vudragović, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Ostin Holins, Andrija Vuković, Marko Simonović, Nikola Ivanović, Ognjen Matović, Stefan Marković, Eron Vajt, Ognjen Kuzmić, Maik Cirbes, NIkola Topić

SASTAV PARTIZANA: Rodions Kuruks, Kevin Panter, Tristan Vukčević, Zek Ledej, Rade Zagorac, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Nemanja Dangubić, Alen Smailagić, Dušan Miletić, Dalas Mur, Gregor Glas, Matijas Lesor, Uroš Trifunović, Jam Madar

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC