• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni plej se gušio u suzama - gotovo je! Znamo ga iz Zvezde, sad je završio karijeru poslije 20 godina! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nije mogao Omar Kuk da zadrži suze poslije ovog meča.

 Omar Kuk završio karijeru Izvor: Twitter/eurohoops

Jedna velika karijera je gotova, a završila se u suzama! Sa 40 godina, poslije meča u kome je svom timu sačuvao plasman u Endesa ligi nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Omar Kuk završio je karijeru. 

Saragosa je savladala Mursiju i tako je poslala u niži rang, a Kuk je na ovom meču zabilježio tri poena i tri asistencije, a odmah poslije meča je zaplakao!

Možda će vas zanimati

"Ovo je moja posljednja utakmica, sada ću se povući poslije više od 20 godina igranja. Duga karijera, a ovo je vjerovatno moja posljednja utakmica. Bila je teška sezona, povrijedio sam se i propustio tri mjeseca na početku i prvi put u karijeri sam toliko dugo bio odsutan", rekao je u suzama Kuk poslije meča.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kuk je poslije samo jedne godine na koledžu krenuo da igra profesionalno, a nakon epizode u Portlandu i Torontu otišao je u Evropu gdje se zadržao od 2005. godine pa sve do sada. Poslije Belgije, Francuske i Rusije 2007. godine došao je u Crvenu zvezdu i poslije sjajne godine u crveno-bijelom uspio da se nametne.

Otišao je u Unikahu, a odatle u Valensiju, pa u Olimpiju iz Milana. Igrao je za Lijetuvos Ritas, a u ABA ligu se vratio u dresu Budućnosti gdje je proveo dvije sezone. Posljednjih šest godina igrao je u Španiji za Estudijantes, Gran Kanariju i Saragosu. 

U karijeri je postao četvrti asistent u istoriji Evrolige, a od osvojenih trofeja mogu se izdvojiti FIBA Liga šampiona, FIBA Euročelendž kup, dvije titule i dva kupa u Crnoj Gori kao i jedan osvojeni kup Belgije. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC