• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez prava na kiks - ulog je finale ABA lige! Radonjić ima spreman odgovor za Cedevita Olimpiju: To moramo bolje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda u ponedjeljak dočekuje Cedevita Olimpiju u trećem meču polufinala regionalnog takmičenja.

 Crvena zvezda u majstorici dočekuje Cedevita Olimpiju Izvor: MN PRESS

Crvenu zvezdu čeka najvažniji meč u dosadašnjem dijelu sezone. Majstorica protiv Cedevita Olimipje za mjesto u finalu ABA lige. Prvi duel u Beogradu pripao je srpskom timu, pa je u Ljubljani slavio slovenački sastav i sada je red došao treći duel.

Zbog fajnal-fora u Evroligi su morali da sačekaju malo sa utakmicom, pa će u ponedjeljak ta dva tima odmjeriti snage i u direktnom duelu će odlučiti o tome ko ide u borbu za pehar, a ko završava takmičenje. Svjestan je toga i Dejan Radonjić.

Možda će vas zanimati

Šef struke crveno-bijelih je oprezan pred odlučujući susret sa slovenačkim timom i zna dobro šta čeka njega i njegove izabranke u "Pioniru" (19 časova).

"Očekuje nas treći meč protiv ekipe Cedevita Olimpije u kratkom vremenskom periodu, a već peti ove sezone. Oni su u Lubljani odigrali jako čvrsto, naša reakcija na to nije bila dobra, očekujem da će naš odgovor u ponedjeljak biti bolji, čime bi došli do željenog rezultata. Moramo biti skoncentrisani da odigramo u određenim segmentima puno bolje nego na drugoj utakmici u Ljubljani, kao i da intervali naše dobre igre budu duži nego što je to bilo u oba meča koja smo do sada odigrali u ovoj seriji", rekao je Radonjić.

Dobra stvar za njegove izabranike je to što se igra u Beogradu.

"Čitave sezone borili smo se za prvo mjesto, imali smo samo dva poraza u regularnom dijelu sezone i borili se za to da u odlučujućim mečevima možemo da branimo prednost domaćeg terena, time i mogućnosti da dođemo do rezultata koji svi želimo", jasan je Radonjić.

Kapiten Branko Lazić je naglasio da očekuje težak meč, pa je pozvao publiku da dođe u što većem broju.

"Na prvom mjestu bih pozvao naše navijače da dođu u dvoranu i da nam pruže podrku, jer smo se za ovu poziciju borili tokom cijele sezone, da imamo našeg šestog igrača na tribinama i da sve rješavamo na svom terenu. Ta prednost nije mala. Što se meča tiče, mi u ponedjeljak moramo da budemo borbeni do krajnjih granica. U utakmici u kojoj nema izgubljene lopte i u kojoj je energija na maksimumu. Neće biti lako, ali je uz podršku navijača sve lakše", zaključio je Lazić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC