• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se bori za titulu, a on je napustio klub! Letonac objavio snimak - nije više u Beogradu!

Autor Haris Krhalić

Rodions Kuruks je otišao iz Beograda dok se Partizan bori za titulu u ABA ligi.

 Rodions Kuruks napustio Beograd Izvor: Profimedia/Instagram/rodionskuruc

Partizan se bori za titulu u ABA ligi sa Crvenom zvezdom, a Rodions Kuruks je usred finalne serije odlučio da ode iz kluba. Letonac, koji je posljednji meč u crno-bijelom dresu odigrao 6. marta, se vratio u Rigu.

Željko Obradović već neko vrijeme ne računa na njega, pa Kuruks nije želio da ostane i da pruži podršku saigračima. Umjesto toga je otišao nazad u domovinu. Na Instagramu je objavio snimak iz teretane u Letoniji i tako potvrdio da više nije u Beogradu.

Kuruks je posljednji zvaničan meč igrao baš protiv Crvene zvezde 6. marta. Tada je Partizan slavio (98:84), a on je za 11 minuta upisao dva poena, dvije asistencije i jedna skok. Od tada je uglavnom bio u civilu pored klupe.

Obradovića su više puta novinari pitali za njegov status, pa su ga jednom zbog toga mediji naljutili. Bilo je to poslije pobjede protiv Slaska u Evrokupu.

"Kuruks nije tu, jer je to moja odluka. Kao neko ko brine o svim igračima i odlučujem u najboljem interesu tima. Ne volim takva pitanja, jer ima 12 igrača u timu koji su bili na terenu", rekao je tada Obradović.

Da se Letonac nije snašao možda i najbolje govore neki njegovi potezi. Poput intervjua koji je dao gdje je javno priznao da "ne razumije šta Obradović traži od njega". Uz to je bilo priča o navodnom sukobu sa Radetom Zagorcem, što je ubrzo demantovano.

Kuruks je u ABA ligi odigrao ukupno 14 mečeva i postizao je 4,9 poena, 2,1 skok i 2 asistencije po meču. Premalo za igrača koji je doveden iz NBA lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC