• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao novi snimak haosa na derbiju: Pogledajte izbliza - navijači Zvezde gađali, a Lesora držali kraj klupe Partizana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Napeta scena poslije utakmice!

 Novi-snimak-haosa-posle-derbija-Zvezda-Partizan-Matijasa-Lesora-drzali-kod-klupe Izvor: MN PRESS

Dan poslije burnog derbija Crvene zvezde i Partizana, na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak haosa kod klupe crno-bijelih. Na njemu se vidi kako centra crno-bijelih Matijasa Lesora jedva smiruju da se ne probije ka kordonu Žandarmerije, koji je stajao između košarkaša i navijača Zvezde koji su dobacivali crno-bijelima i vrijeđali ih.

Nekoliko igrača Zvezde došlo je do klupe, digli su ruke ka svojim navijačima da prestanu, a Dejan Davidovac je držao Lesora i sprečavao ga da uđe u fizički obračun, koji bi ovu situaciju učinio mnogo gorom. Pogledajte tu scenu:

Odmah poslije posljednjeg zvuka sirene, pomoćnici Željka Obradovića donijeli su do zapisničkog stola predmete kojima su gađani i zahtijevali su objašnjenje i od nadležnih i od domaćina. Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić je podigao ruke ka navijačima, tražeći da prestanu da gađaju, a nedugo potom je situacija umalo pretvorena u veliku gužvu kod tabora crno-bijelih.

Poslije tako podignute tenzije treneri oba tima govorili su trezveno na konferenciji i smirivali napetosti, a Željko Obradović je rekao da je korektno ponašanje prema svima važnije od bilo čega.

"Kad sam došao, rekao sam da ću probati da se stvari relaksiraju, ne želim nikakav komentar, tako ću i nastaviti. Uvijek sam se ponašao prema svima korektno, to je neuporedivo važnije od svega, pa i od rezultata. Najvažnije je da budeš čovjek", rekao je Obradović novinarima poslije derbija.

Naredni meč biće odigran u srijedu i tada će domaćin biti Partizan.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

A sto ga nisu pustili bas da vidim sta bi on to uradio.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC