• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović poslao Trifunovića u svlačionicu Zvezde! Otišao sa kapitenom da se izvini - "Ne znam da li su prihvatili..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Mislim da je strašno pogrešio kako je reagovao", rekao je Željko Obradović

 Obradović poslao Trifunovića u svlačionicu Zvezde! Otišao sa kapitenom da se izvini - "Ne znam da li su prihvatili..." Izvor: MN PRESS

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović provocirao je klupu Crvene zvezde na kraju derbija u kojem su crno-bijeli ubjedljivo pobijedili, a to je žestoko naljutilo trenera crveno-bijelih, Dejana Radonjića.

Tako je ponovo povišena temperatura u napetoj seriji za titulu, a trener Partizana Željko Obradović prišao je klupi Zvezde da se izvini svima, a onda je poslije meča poslao i Trifunovića i kapitena Radeta Zagorca da upute izvinjenje crveno-bijelima.

"Mislim da je Trifunović strašno pogriješio jer je reagovao na klupu Zvezde onako kako je reagovao, bez obzira na to da li je isprovociran ili ne, nije bitno. Učim igrače da se časno ponašaju, prišao sam klupi Zvezde i izvinio sam se Radonjiću. Poslije utakmice sam zvao Zagorca i Trifunovića da se izvine njemu i cijelom timu Zvezde, ne znam da li su prihvatili. Žao mi je što je do toga došlo, bespotrebno je reagovao i nema opravdanja za to", rekao je Obradović.

Radonjić je bio poslije meča veoma ljut i razočaran zbog tog gesta košarkaša Partizana i istakao je da nijedan igrač crveno-bijelih u derbijima nije napravio ružan gest prema rivalu ili navijačima crno-bijelih.

"Ono što sigurno znam je da za 280 minuta, koliko smo do sada igrali protiv Partizana, niko od nas nije pokazao loše ponašanje, a kamoli nepoštovanje. Osjećam se jako loše, iskren da budem i iskoristio bih priliku da saopštim našim navijačima da ne treba da posmatraju na bilo koji način niti to, to niti bilo šta drugo osim da korektno navijaju u ponedjeljak", rekao je Radonjić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC