• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA zvijezde napadaju Srbiju pred Eurobasket: Jokić i ekipa moraju protiv šutera Dalasa!

Davis Bertans se odazvao pozivu selektora.

 Davis Bertans igra za LEtoniju protiv Srbije Izvor: Profimedia

Srbija je saznala da će na predstojećem Eurobasketu tim predvoditi Nikola Jokić, a saznala je i kada će igrati posljednje mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine. 

Srbija je trenutno u grupi A sa Slovačkom, Belgijom i Letonijom i upravo će protiv Letonije tim Svetislava Pešića odigrati posljednji meč pred odlazak na Evropsko prvenstvo. Sa Letoncima se Srbija sastaje 30. juna, a tada će imati paklen posao! 

Srbija u Rigi mora da ide na pobjedu jer će se bodovi iz prve grupne faze prenositi u drugu, iz koje tri od šest ekipa ide na Mundobasket, a selektor Letonije Luka Banki je objavio spisak igrača na koje računa sa Davisom Bertansom na čelu. Tu su i igrač Partizana Rodions Kuruks, centar Barselone Roland Štits kao i Dairis Bertans.

Razlog zašto je košarkaš Dalasa može da igra za nacionalni tim je što Letonci ne igraju Evrobasket, pa će on biti na raspolaganju Bankiju samo nekoliko dana. A za Srbiju bi problem moglo da bude i to što je u timu Rihard Lomaš, igrač koji je u prošlom meču dao 33 poena srpskoj ekipi.

Sastav Letonije: Rodion Kuruks, Davis Bertans, Dairis Bertans, Roland Šmits, Artur Strautin, Artis Ate, Klav Čavar, Rihard Lomaš, Andrej Gražulis, Artur Žagar, Marcis Štejnberg, Anžej Pasečnik, Tom Lejmanis, Artur Kuruc, Krister Zorik.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC