• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskreno sam srećan zbog Partizana u Evroligi! Čović uživo čestitao rivalu - "Još tada sam govorio Đordiju..."

Autor Haris Krhalić

Prvi čovjek KK Crvena zvezda Nebojša Čović pozdravio je odluku Evrolige da jednu od dvije specijalne pozivnice za učešće u tom takmičenju uruči Partizanu.

 Nebojša Čović čestitao Partizanu na pozivnici za Evroligu Izvor: MN press/YouTube/screenshot/B92 TV

Evroliga je donijela odluku - Partizan će od naredne sezone biti njen dio nakon što su vlasnici "A" licenci najjačeg kontinentalnog takmičenja glasali da crno-bijeli dobiju specijalnu pozivnicu.

Zbog toga će Srbija po prvi put poslije osam godina imati dva predstavnika u Evroligi, a predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović poručio je da je iskreno srećan zbog povratka Partizana u elitno društvo.

Crvena zvezda je plasman u Evroligu izborila kao šampion ABA lige, a zbog Partizanove specijalne pozivnice, sljedeće sezone ćemo prvi put gledati i evroligaške "vječite" derbije.

Gostujući na televiziji B92, Čović je govorio o odluci Evrolige.

"Iskreno sam srećan i čestitam vječitom rivalu. Bez ikakvog sarkazma to kažem. Lično sam Đordiju Bertomeuu još na Fajnal foru prije nekoliko godina pričao o konceptu Evrolige sa 20 klubova. I tada sam mu govorio da Srbija treba da ima dva predstavnika u eliti i eto, to se sada događa. Iskreno čestitam", poručio je Čović na početku razgovora.

On se dotakao i drugih tema, a jedna se ticala trenera Zvezde Dejana Radonjića. Kako Čović ističe, još uvijek nije sve poznato oko njegove budućnosti.

"Kao što znate, Dejanu ističe ugovor za nekoliko dana. Zasad smo pričali o njegovom ostanku, nastavku saradnje, ali više ćemo znati naredne sedmice. Prvo da prođe finale", otkrio je prvi čovek crveno-bijelih i potom govorio o pojačanjima za narednu sezonu.

"Da bismo pričali o pojačanjima, prvo moramo da biramo trenera. Nismo još ništa govorili o pojačanja, niti smo sa bilo kim pričali. Gledajte koliko se imena samo pominje u posljednje vrijeme. Mi nismo nikog kontaktirali, što ne znači da nismo zainteresovani, ali o pojačanjima nećemo prije nego što izaberemo trenera. Tačno se zna koji su igrači pod ugovorima, sačekajte da završimo sezonu, pa ćemo onda o svemu", poručio je Nebojša Čović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC