• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dovezem ga na maturu, a on faca pred svima!" Kako je Novica oduševio Vasu: Imali su samo platicu...

Autor Dragan Šutvić

Novica Veličković je s razlogom omiljen među bivšim saigračima, a prisjetio se i jedne anegdote sa Vasilijem Micićem.

 veličković ispričao anegdotu sa micićem  Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Novica Veličković završio je prošlog ljeta igračku karijeru, a osim trofeja ostale su i brojne sjajne anegdote i priče koje može da podjeli sa mlađim generacijama.

Jednu sjajnu ispričao je u podkastu kod bivšeg košarkaša Mileta Ilića na "Sport Klubu", a u kojoj se prisjetio svojih dana u Megi. U klub je stigao nakon teške povrede koju je doživio u Real Madridu, tako da je u Srbiji trebalo da rehabilituje karijeru, a tamo su ga zatekli brojni sjajni mladi košarkaši.

Možda će vas zanimati

Među njima bio je i Vasilije Micić, u to vrijeme maturant, a "iskusni" Novica Veličković, koji je tada imao 27 godina, već tada je očinski gledao na mlađe košarkaše i izlazio na kraj sa njihovim problemima.

"Meni je bilo ekstremno simpatično kako Vasilija Micića vozim na maturu. Brate, sa ove distance, ja sam tada imao dobar auto, a oni nemaju bukvalno ništa. Imaju platicu i imaju sve organizovano - obroke i ostalo. Ali nemaju ostalo, samo da igraju košarku...", prisjetio se Novica Veličković.

"Ja sad kažem hajde da te povezem, vozim Dangubića i malog Krstića, hajde ovamo, onamo... To je i Vasa rekao za Evroligu, došao sam po njega na maturu, odemo u Hajat, parkiramo se i u tom trenutku je faca pred njima. Meni sad ovo brate prelijepo... Njima je u tom trenutku to baš značilo, a ja sam htio da im izađem u susret", dodao je bivši košarkaš Partizana koga zaista vole svi nekadašnji saigrači, baš zbog ovakvih stvari.

Nakon svega su Micić i Veličković bili i rivali, jedan je igrao za Zvezdu, drugi za Partizan, da bi poslije toga srpski plejmejker preko Bajerna, Tofaša i Žalgirisa stigao do Efesa sa kojim je dva puta osvojio Evroligu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC