• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda objavila cijene sezonskih karata: Uskoro će biti skuplje!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli su započeli novu sezonu!

 crvena zvezda počela sa prodajom sezonskih ulaznica  Izvor: MN PRESS

Nakon osvajanja "triple krune" u Srbiji i regionu, KK Crvena zvezda objavila je cijene sezonskih ulaznica za takmičarsku 2022/23, u kojoj će ekipa Dejana Radonjića ponovo nastupati na četiri fronta – u Evroligi, ABA ligi, domaćem prvenstvu i Kupu Radivoja Koraća.

Prodaja sezonskih ulaznica počeće u utorak, 28. juna, a karte za tribine A, B, C i D koštaju 16.500 ako se kupuju nove godišnje ulaznice, odnosno 13.000 ako je u pitanju obnova prošlosezonske. Tribina D "junior" košta 11.500, odnosno 8.000 dinara ako je u pitanju obnova, dok je cijena za Parter B i Parter 4 21.500, odnosno 18.000 ako navijač "obnavlja" sezonsku.

Klub je objavio sve cijene i najavio da će pretprodaja trajati do 11. jula, nakon čega će cijene biti više od 20 do 40 odsto.

"Poseban popust kao i svake godine obezbijeđen je za vlasnike sezonske karte iz prethodne sezone 2021/22. Da biste ostvarili popust prilikom kupovine, na uvid morate priložiti sezonsku kartu i člansku kartu. Podsjećamo da je članska karta i članarina prethodne sezone svim kupcima bila poklon kao čin zahvalnosti za veliko povjerenje koje su nam ukazali. Napominjemo, takođe, da svi koji imaju sezonsku kartu od prethodne sezone, a iz nekih razloga nisu izvadili člansku, imaće mogućnost da to urade sada i tek nakon toga, zajedno sa članskom i sezonskom, ostvare popust na novu kartu. U novoformirane cijene, ulazi i godišnja članarina, koja iznosi 1000 rsd. Cijena je jedinstvena i godišnja članarina će se od ove sezone redovno naplaćivati kao što je i najavljeno. Svi članovi će biti nagrađeni! KK Crvena zvezda pripremila je bogate poklone za svakog člana, novog i starog, a o poklonu koji je ove sezone zaista unikatan klub će se opširnije oglasiti tokom vikenda", navedeno je u saopštenju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC