• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić nije potpisao za PAO! Dok se čeka njegov odgovor Zvezdi, pojavila se nova glasina

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejan Radonjić nije potpisao za Panatinaikos.

 Dejan Radonjić nije potpisao za PAO Izvor: MN PRESS

Da li Dejan Radonjić odlazi iz Zvezde? Odgovor na to pitanje nije stigao ni u utorak, poslije kojeg je ostalo još 48 sati do isteka roka koji su mu crveno-bijeli dali da se izjasni o njihovoj ponudi. U međuvremenu, portal Radio-televizije Crne Gore objavio da je trofejni stručnjak potpisao za Panatinaikos, ali to nije tačno.

Nakon što je iz Crne Gore stigla informacija da je Radonjić potpisao ugovor sa Panatom,"Sport klub" je to demantovao, čime je produžena napetost oko epiloga pregovora rukovodstva Zvezde i trenera koji je poslije osvojene triple krune bez ugovora.

U ponedjeljak ujutru, Zvezda se oglasila saopštenjem i potvrdila da je crnogorskom stručnjaku ponudila nastavak saradnje, kao i da je ta ponuda i dalje pred njim. "KK Crvena zvezda mts obavještava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i 'bombastičnih' i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavak saradnje", poručili su iz kluba.

Sa druge strane, istog dana se pojavila i informacija da Radonjiću njegov ugovor i ponuđeni novac (navodno 500.000 evra) nisu u prvom planu, već da je njegova osnovna želja garancija da će moći da ima snažniji tim nego ove sezone.

"Naravno da i mi hoćemo garantovan budžet. Naravno da smo htjeli prošle godine Davidovca, da potpiše kada je i Dobrić, ali je procjena bila da treba da se dokaže. Ponuda CSKA je duplo veća to se ne odbija. Davidovac je od 2014. u sistemu, nek ode da zaradi. Holinsa nismo produžili u januaru, šta da radimo. Dejana Radonjića što se tiče, dali smo ponudu. Vaše je da odgovorite, prihvatam ili ne. Ili prihvatam, ali popravite ovo i ono. Šta sad da radimo", poručio je s tim u vezi predsjednik Zvezde Nebojša Čović u utorak ujutru, gostujući na TV Pink.

Zvezda je sezonu završila triplom krunom, a iz kluba su otišla četvorica igrača. Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac i Maik Cirbes. Uz to Barselona želi Nikolu Kalinića, glavnog igrača srpskog i regionalnog šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC