• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se NBA bomba - Durent stiže kod Jokića?!

Autor Dragan Šutvić

Poznati košarkaški novinar koji prati Denver tvrdi da je sve spremno da Kevin Durent dođe u Kolorado.

 kevin durent dolazi u denver  Izvor: Profimedia

Projekat supertima u Bruklinu nije uspio, pa se odavno piše da je Kevin Durent spreman da napusti tim i potraži novu sredinu, ali sada se pojavila teorija da bi NBA superstar mogao da završi u Denveru kod Nikole Jokića!

Durent želi ekipu koja je konkurentna u borbi za titulu, a Bruklin to očigledno nije u ovom momentu, a poznati košarkaški novinar Majk Singer "zapalio" je američku javnost svojim tvrdnjama. On je na Tviteru iznio teoriju da se Nagetsi spremaju za dolazak Durenta!

Možda će vas zanimati

"Zaista nisam neko ko prati teorije zavjere, ali Nagetsi su sada potpisali igrača kome je KD mentor (Pejton Votson), potpisali su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre Džordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijateja (Džef Grin). A sve je to tu i prije nego što pomenete dvostrukog MVP-a NBA lige", napisao je Singer. 

Zaista mladi Votson koji je bio 30. pik na draftu je javno rekao da ga je KD "uzeo pod svoje", a veterani Džordan i Grin su jako dobri Durentovi prijatelji. Da li ovo znači da on dolazi u Nagetse ostaje da se vidi.  

To svakako neće biti lako jer je sjajni krilni košarkaš pod maksimalnim ugovorom sa Bruklinom i to do sezone 2025/26. Gledali smo ranije situacije u kojima superstar isforsira svoj trejd, ali pitanje je šta bi mogao Denver da ponudi za njega. 

Što se Jokića tiče, on trenutno ne razmišlja previše o košarci, pošto je viđen u Beogradu na hipodromu kako gleda jubilarni 100. srpski galopski derbi. Evo kako je to izgledalo:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC