• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok iz Grčke - Pao ne da Nedoviću u Zvezdu! Potpisani ugovor i dalje ne važi?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Panatinaikos insistira na tome da Zvezda mora da plati obeštećenje.

 Panatinaikos ne da Nemanji Nedoviću da pređe u Crvenu zvezdu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Iako je Crvena zvezda predstavila Nemanju Nedovića kao svoje prvo, zvučno pojačanje, mediji u Grčkoj pišu da mu Panatinaikos još nije izdao ispisnicu i da to neće uraditi dok na račun "zelenih" ne legne 300.000 evra na ime otkupne klauzule!

Bez obzira na to što je Nedović i u društvu svog agenta, pravnika Miodraga Ražnatovića stavio potpis na trogodišnji ugovor sa Zvezdom, iz Atine poručuju da će postati slobodan igrač tek kada srpski klub ispuni obavezu i plati propisani iznos.

Možda će vas zanimati

"Prema saznanjima agencije 'SDNA', Crvena zvezda je predstavila Nedovića, ali je zaboravila važan detalj - da plati otkupnu klauzulu od 300 hiljada evra, bez koje Panatinaikos ne namjerava da zvanično pusti srpskog košarkaša", objavljeno je u tamošnjim medijima.

Isti izvor podsjeća na to da je Nedović potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom u ljeto 2021, uz odredbu da će ovog ljeta on biti automatski produžen ako Nedović odigra bar 28 od ukupno 34 evroligaške utakmice. "Neda" je nastupio na 26 od 32, koliko je odigrano zbog izbacivanja ruskih klubova i zato su u Panatinaikosu podrazumijevali da je ugovor automatski produžen.

"Ipak, Miško Ražnatović je 'pritisnuo' ovaj uslov i naglasio da ugovor između dvije strane nije obnovljen", tvrdi grčki portal "SDNA". Takođem, navedeno je i da PAO nije htio da ulazi u pravni spor, već da je ostao pri stavu da Nedović može da ode gdje god želi, ali ako na račun kluba bude uplaćeno 300.000 evra.

Izvor: Instagram/misko4raznatovic

U Grčkoj tvrde da Panatinaikos neće objaviti zvaničnu potvrdu rastanka, niti se oprostiti od košarkaša na sajtu i na društvenim mrežama, sve dok ne bude ostvaren uslov koji taj klub traži. Sa druge strane, Nedović se u petak javno oprostio od Panatinakosa, zahvalio za dvije lijepe godine u tom klubu i dodao da ipak zbog nekih stvari osjeća "mučninu u stomaku".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC